Υπό έλεγχο η φωτιά στην Τρίπολη - «Τα πράγματα είναι σχετικά καλά» λέει ο δήμαρχος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 09:22 Υπό έλεγχο η φωτιά στην Τρίπολη - «Τα πράγματα είναι σχετικά καλά» λέει ο δήμαρχος

«Υπάρχει μία σύλληψη ενός 29χρονου» επισημαίνει ο Κωνσταντίνος Τζιούμης.

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας (7/8) σε δασική περιοχή στον Άγιο Βλάση Τρίπολης ενώ έχει προσαχθεί, όπως επιβεβαιώνει και ο δήμαρχος ένας ύποπτος.

«Τα πράγματα είναι σχετικά καλά, έχει τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Υπάρχουν δυνάμεις της Πυροσβεστική στο σημείο για να αντιμετωπίσουν πιθανές αναζωπυρώσεις. Ήταν μία φωτιά σχετικά δύσκολη που ξεκίνησε χθες το απόγευμα σε μία περιοχή δίπλα ακριβώς από την Τρίπολη» επεσήμανε δήμαρχος της Τρίπολης, Κωνσταντίνος Τζιούμης μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA.

«Στην περιοχή αυτή υπάρχει ένα πολύ πυκνό πευκόδασος που είναι σε μία πλαγιά με πολύ δύσκολη πρόσβαση για τους πυροσβέστες» συμπλήρωσε.

«Υπάρχει μία σύλληψη ενός 29χρονου, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες ότι η φωτιά ξεκίνησε από δύο με τρία σημεία ταυτόχρονα, όποτε πιθανότητα μιλάμε για εμπρησμό», επιβεβαίωσε ο δήμαρχος της Τρίπολης.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση