Ν. Φιλαδέλφεια: Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη - "Δεν θα ξαναδώ το παιδί μου να έρχεται στο σπίτι" [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 18:58 Ν. Φιλαδέλφεια: Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη - "Δεν θα ξαναδώ το παιδί μου να έρχεται στο σπίτι" [Βίντεο]

Συντετριμμένος ο πατέρας του άτυχου 29χρονου - "Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου" - Την Παρασκευή το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 29χρονου Μιχάλη, ο οποίος έπεσε νεκρός από δολοφονική επίθεση Κροατών και Ελλήνων χούλιγκα, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Στην Ελευσίνα, την πόλη όπου ζούσε και εργαζόταν ο άτυχος Μιχάλης, το κλίμα είναι βαρύ και ο θρήνος μεγάλος για τον αναπάντεχο θάνατό του. Συγγενείς και φίλοι είναι σοκαρισμένοι. Όλοι μιλούν για έναν φιλήσυχο εργατικό νέο που λάτρευε την ομάδα του, την ΑΕΚ.

Για πρώτη φορά ο πατέρας του 29χρονου σπάει τη σιωπή του μιλώτας στο Star.

"Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου. Δυστυχώς έχουν χαθεί παιδιά, χάθηκε το παιδί μου και φοβάμαι μη χαθούν κι άλλα. Θέλω πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά θα μιλήσω..." ήταν τα λόγια του πατέρα του 29χρονου Μιχάλη.

Η μητέρα του Μιχάλη βγαίνει από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά το σοκ της είδησης του θανάτου του παιδιού της. Δεμ θα κρατήσει τον γιο της, όμως, ποτέ ξανά στην αγκαλιά της.

"Η μαμά είναι με τα φάρμακα. Θα έρθει εδώ να συνεχίσει την αγωγή και θα πούμε το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη μας. Η μαμά μού είπε "δε θα ξαναδώ το παιδί μου να έρχεται στο σπίτι". Το κράτος μάς έφαγε το παιδί. Δεν πήρε τα μέτρα, ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους. Αυτοί δολοφονήσαν τον Μιχάλη μας" είπε η θεία του 29χρονου.

Νέα Φιλαδέλφεια: Την Παρασκευή το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη

Συγγενείς και φίλοι μιλούν για τον Μιχάλη με τα καλύτερα λόγια. Ετοιμάζονται να του πουν το τελευταίο αντίο την Παρασκευή 11 Αυγούστου. Περιγράφουν τον Μιχάλη, τον "Μάικ" τους ως δουλευτάρα με ένα μεγάλο πάθος: την ΑΕΚ. Τη μοιραία νύχτα όπως λένε πήγε στη Νέα Φιλαδέλφεια να αγοράσει εισιτήριο για τον αγώνα της ομάδας του.

"Ένα φιλήσυχο παιδί ήταν, το οποίο ήταν πάρα πολύ ευγενικό και με σεβασμό" είπε επιχειρηματίας της περιοχής.

Ένα σκίτσο γροθιά στο στομάχι δημιουργήθηκε από τον Βαγγέλη Σοφικίτη. Αποτυπώνει το τραγικό συμβάν με τον δικέφαλο αετό που φεύγει στον ουρανό μαζί με τον τραυματισμένο Μιχάλη. "Γιατί τόσο μίσος", αναρωτιέται ο σκιτσογράφος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 433 (@_433greece)

πηγή: thetoc.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση