«Ντράπηκα να την κοιτάξω» λέει ο γιατρός της μητέρας του 29χρονου Μιχάλη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 09:17 «Ντράπηκα να την κοιτάξω» λέει ο γιατρός της μητέρας του 29χρονου Μιχάλη (φωτο intime)

Μια σπαρακτική ανάρτηση έκανε ο καρδιολόγος του «Ερυθρού Σταυρού» που κλήθηκε να φροντίσει τη μητέρα του 29χρονου Μιχάλη, ο οποίος έπεσε νεκρός μετά την επίθεση χούλιγκανς σε οπαδούς της ΑΕΚ έξω από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Υπενθυμίζεται μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και την τραγική είδηση του θανάτου του γιου της η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος. 

Ο δρ. Γιάννης Τσιαφούτης, επεμβατικός καρδιολόγος, διευθυντής της Β’ Καρδιολογικής κλινικής στο Γ.Ν.Α. «Κοργιαλένειο Μπενάκειο» Ε.Ε.Σ., ήταν αυτός που ανέλαβε μαζί με συναδέλφους του την χαροκαμένη μητέρα.

Με σχετική του ανάρτηση στο Facebook έκανε γνωστό ότι για δύο μέρες είχε ασθενή του την μητέρα του 29χρονου Μιχάλη.

Ο δρ. Τσιαφούτης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ντράπηκα να την κοιτάξω .. η μάνα του Μιχάλη ήταν ασθενής μου για δύο μέρες μετά από τόσο στρες .. εχθές που ήρθαμε λίγο πιο κοντά δεν μπόρεσα να πω πολλά .. πρέπει να βγω, έχω να ταχτοποιήσω μου είπε .. ήθελα να της ζητήσω συγγνώμη .. ίσως είχαμε βρεθεί κοντά σε κάποιο γήπεδο .. της έκανα εξιτήριο, είχε να ταχτοποιήσει .. ντροπή μόνο για όλους ..»

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Τσιαφούτη:

Πηγή: iatropedia.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση