Στο νοσοκομείο ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Έβρου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 23:34 Στο νοσοκομείο ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Έβρου

Ένιωσε έντονη αδιαθεσία

Στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μεταφέρθηκε ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, Σπύρος Κούτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-evros.gr, ο Διοικητής ο οποίος από νωρίς το πρωί του Σαββάτου βρισκόταν στα μέτωπα που καίνε τους οικισμούς του δήμου Αλεξανδρούπολης ένιωσε έντονη αδιαθεσία.

«Με την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου και του μέλους της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ αλλά και θεωρώ ότι εκφράζοντας και κάθε αιρετό, θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Διοικητή των ΠΥ Έβρου κ. Κούτρα Σπύρο που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, πιθανόν εξαιτίας των αναθυμιάσεων και τον καπνών από την ολοήμερη παραμονή του στον πυρήνα της μεγάλης φωτιάς» έγραψε σε ανάρτησή του στα social media ο κ. Νίκος Γκότσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση