Λαγονήσι: Δεν ήξερε κολύμπι ο 48χρονος που προσπάθησε να σώσει το παιδί του από πνιγμό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 17:27 Λαγονήσι: Δεν ήξερε κολύμπι ο 48χρονος που προσπάθησε να σώσει το παιδί του από πνιγμό

Για περισσότερο από μισή ώρα του έκαναν ΚΑΡΠΑ για να τον επαναφέρουν - Νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Ασκληπιείο της Βούλας νοσηλεύεται ο 48χρονος ο οποίος νωρίτερα μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από παραλία στο Λαγονήσι αφότου είχε βουτήξει στο νερό για να σώσει τον 8χρονο γιο του από πνιγμό.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος πατέρας έπεσε στη θάλασσα όταν είδε το φουσκωτό στρώμα με το οποίο κολυμπούσε ο γιος του να παρασύρεται από τα κύματα και να απομακρύνεται από την ακτή.

Ο 48χρονος βούτηξε στο νερό αλλά κάποια στιγμή άρχισε να βουλιάζει με αποτέλεσμα οι λουόμενοι στην Ακτή να καλέσουν σε βοήθεια. Για καλή του τύχη, στο σημείο έπλεε ένα ιδιωτικό, φουσκωτό σκάφος με 4 επιβάτες, οι οποίοι περισυνέλεξαν τόσο τον ίδιο όσο και το 8χρονο παιδί.

Για περισσότερο από μισή ώρα, οι επιβάτες του σκάφους μαζί με 2 ναυαγοσώστες από τη διπλανή παραλία έκαναν ΚΑΡΠΑ στον 48χρονο προκειμένου να τον επαναφέρουν.

 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άτυχος πατέρας δεν γνώριζε κολύμπι και γι' αυτό βούλιαξε στο σημείο που η θάλασσα βαθαίνει.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις της ιδιοκτήτριας της καντίνας στην παραλία του Λαγονησίου η οποία είδε πώς σώθηκαν πατέρας και γιος:

«Περίπου μισή ώρα. Ήταν πάνω σε ένα σκάφος και προσπαθούσαν περίπου μισή ώρα να τον σώσουν. Ο ναυαγοσώστης ο οποίος τον παρέλαβε και μετά ήρθε ένας σεκιουριτάς με δύο διασώστες. Ηρθε και το ΕΚΑΒ αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Ηταν μέσα εκεί, πίσω από τα δέντρα. Το παιδί το είδα, ήταν μια χαρά. Το κατέβασαν και αυτό από τη βάρκα αλλά ήταν μια χαρά. Στα χέρια της μητέρας του, μιας κυρίας που το πήρε. Αλλά ήταν μια χαρά το παιδάκι, δεν είχε κάτι. Έφυγε το παιδάκι με το στρώμα, ήταν πάνω σε ένα στρώμα, και το πήρε ο αέρας προς τα μέσα γιατί είναι Βοριάς. Οπότε ο πατέρας ξεκίνησε να το σώσει και κάπου δεν το πρόλαβε, δεν πάταγε, και δεν ήξερε κολύμπι, έτσι μου είπαν» περιγράφει στο protothema.gr η ιδιοκτήτρια της καντίνας στην παραλία του Λαγονησίου η οποία είδε πως σώθηκαν πατέρας και γιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση