Στα δικαστήρια οι 5 συλληφθέντες έξω από το γήπεδο της Τούμπας - Κουβαλούσαν μαχαίρια και ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 17:34 Στα δικαστήρια οι 5 συλληφθέντες έξω από το γήπεδο της Τούμπας - Κουβαλούσαν μαχαίρια και ναρκωτικά

Στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο στη Θεσσαλονίκη οδηγήθηκαν τη Δευτέρα (21.08.2023) τα πέντε άτομα που συνελήφθησαν έξω από το γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή (20.08.2023).

Πρόκειται για τους πέντε οπαδούς του ΠΑΟΚ που συνελήφθησαν πριν τη σέντρα του αγώνα των «ασπρόμαυρων» απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, έξω από το γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη για την πρεμιέρα της Super League.

Στην κατοχή των δύο από τους πέντε βρέθηκαν ναρκωτικά, στους άλλους δύο μαχαίρια και στον πέμπτο ένας πυρσός.

Τη Δευτέρα, 21 Αυγούστου, τα 3 από τα 5 άτομα ζήτησαν και πήραν από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αναβολή για τις 23 Αυγούστου.

Τα άλλα δύο άτομα που είχαν συλληφθεί με μικροποσότητες χασίς καταδικάστηκαν σε τρεις μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση