Αλί Σαμπαντζί: Διαφεύγει τον κίνδυνο ο Τούρκος επιχειρηματίας που είχε σοβαρό ατύχημα στη Λέρο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 22:51 Αλί Σαμπαντζί: Διαφεύγει τον κίνδυνο ο Τούρκος επιχειρηματίας που είχε σοβαρό ατύχημα στη Λέρο

Χτύπησε με μεγάλη σφοδρότητα πάνω στο τιμόνι ταχύπλοου

Κρίσιμες θεωρούνται οι επόμενες ώρες για τον Τούρκο επιχειρηματία Αλί Σαμπανσί που τραυματίστηκε με σκάφος του στη Λέρο ωστόσο φαίνεται πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής Live News ανέφερε πως η υγεία του βελτιώνεται «ραγδαία», ενώ οι γιατροί προχώρησαν σε νεότερη χειρουργική επέμβαση.

Με βάση νεότερες πληροφορίες ο επιχειρηματίας χτύπησε με μεγάλη σφοδρότητα πάνω στο τιμόνι του ταχύπλοου, ενώ η σύζυγός του χτύπησε το κεφάλι της στο τζάμι μπροστά από το σύστημα πλοήγησης του σκάφους, ωστόσο η κατάστασή της είναι πολύ καλύτερη.

Μαζί με το ζεύγος Σαμπανσί ήταν και τα δύο του παιδιά, που ευτυχώς γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα, καθώς βλέποντας το ταχύπλοο να κινείται προς τα βράχια πρόλαβαν και πήδηξαν από το σκάφος.

Πηγή: newsbeast

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση