Μοσχάτο: Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο - Οι τραγικές στιγμές μετά την παράσυρση του πεζού από περιπολικό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 16:07 Μοσχάτο: Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο - Οι τραγικές στιγμές μετά την παράσυρση του πεζού από περιπολικό

Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο στο Μοσχάτο φέρνει στη δημοσιότητα το enikos.gr. Στις εικόνες διακρίνεται το σημείο όπου έπεσε νεκρός ο πεζός, ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο περιπολικό.

Είναι οι στιγμές λίγο μετά το τραγικό δυστύχημα. Ο πεζός είναι πεσμένος στο έδαφος και δείχνει να μην έχει τις αισθήσεις του, το περιπολικό είναι σταματημένο με την πόρτα του συνοδηγού ανοιχτή, ένας αστυνομικός βρίσκεται έξω από το όχημα και διασώστες βρίσκονται στο σημείο.

Κάποια στιγμή ο αστυνομικός γονατίζει στο έδαφος και δείχνει συντετριμμένος. Οι διασώστες και διερχόμενοι πολίτες σπεύδουν δίπλα του.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο, προσοχή σκληρές εικόνες:

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης 30/8 στην παλιά παραλιακή οδό, στο ρεύμα από Πειραιά προς Γλυφάδα, στη διασταύρωση με την Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πεζός προσπάθησε να διασχίσει την παλιά παραλιακή και ο οδηγός του διερχόμενου περιπολικού δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει.

Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 65 ετών,  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση