Viral το αγόρι από τον Καναδά που έμαθε κρητική λύρα μόνο του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 11:07 Viral το αγόρι από τον Καναδά που έμαθε κρητική λύρα μόνο του

Ο έφηβος Ελληνοκαναδός έπαιξε λύρα τον Δεκαπενταύγουστο στο χωριό καταγωγής του στην Κρήτη και έκλεψε τις εντυπώσεις

Ένας έφηβος Ελληνοκαναδός δεύτερης γενιάς έπαιξε λύρα τον Δεκαπενταύγουστο στο χωριό καταγωγής του, τον Άγιο Βασίλειο Πεδιάδας στην Κρήτη και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το γλέντι πήρε φωτιά και ο γνωστός καλλιτέχνης Δημήτρης Κουνάλης έδωσε συγκινημένος συγχαρητήρια στον μικρό Πάρι, λέγοντάς του να συνεχίσει γιατί έχει μεγάλο ταλέντο.

Σύμφωνα με το neakriti, ο μικρός Πάρις Παπαδάκης, όπως ονομάζεται, είναι ένας αυτοδίδακτος λυράρης της ομογένειας. Δεν του έμαθαν λύρα δάσκαλοι αλλά από μόνος του διατηρώντας στον μακρινό Καναδά την Κρήτη και τους ήχους της ζωντανούς.

Η οικογένεια Παπαδάκη βρίσκεται στην Κρήτη από τον περασμένο Μάιο για διακοπές και τον Οκτώβριο θα επιστρέψουν στον Καναδά.

Τα βίντεο από το γλέντι του Δεκαπενταύγουστου στον Άγιο Βασίλειο Πεδιάδας έχουν ήδη γίνει viral στο TikTok.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση