Μακελειό στη Λούτσα: Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες - Μπλόκα της ΕΛΑΣ σε λιμάνια κι αεροδρόμιο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 21:26 Μακελειό στη Λούτσα: Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες - Μπλόκα της ΕΛΑΣ σε λιμάνια κι αεροδρόμιο

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών πίσω από την αιματηρή επίθεση.

Συνολικά έξι άνδρες σκοτώθηκαν σε περιστατικό με πυροβολισμούς που έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας (11/9) στην περιοχή της Αρτέμιδος (Λούτσα), στη συμβολή των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ που έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι από το σημείο έχουν περισυλλεγεί 25 κάλυκες.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών. Όπως μετέδωσε το Mega, οι δράστες της αιματηρής επίθεσης φέρονται να διέφυγαν από το σημείο με ένα μαύρο ΙΧ και μια μηχανή. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, και έχει δοθεί εντολή για μπλόκα σε λιμάνια και αεροδρόμια της χώρας, προκειμένου να μην μπορέσουν να διαφύγουν.

Κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν στο NEWS 24/7 ότι ακούστηκαν τουλάχιστον 15 πυροβολισμοί.

Το χρονικό του μακελειού στη Λούτσα

Ειδικότερα, οι έξι άνδρες ηλικίας από 35 έως 40 ετών, που βρισκόντουσαν στην περιοχή δέχθηκαν σφαίρες και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, όλοι τους έπεσαν νεκροί από τα πυρά. Πέντε από τα θύματα φέρονται να επέβαιναν σε ΙΧ, κι ένα βρέθηκε νεκρό εκτός του οχήματος.

Το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκαν οι νεκροί, φέρει πλαστές γερμανικές πινακίδες.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

πηγή: news247.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση