Δολοφονία στον Πειραιά: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 68χρονος - Σοκάρει η εν ψυχρώ εκτέλεση του 39χρονου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 12:12 Δολοφονία στον Πειραιά: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 68χρονος - Σοκάρει η εν ψυχρώ εκτέλεση του 39χρονου

Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε σήμερα (16.9.2023) το πρωί από τον Εισαγγελέα ο 68χρονος που δολοφόνησε τον 39χρονο εργαζόμενο σε πάρκινγκ στο κέντρο του Πειραιά.

Στον Εισαγγελέα, ο 68χρονος παρέστη φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, χωρίς δικηγόρο, και αποχώρησε λίγο μετά τις 11 π.μ.

Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι σε χώρο υπαίθριου πάρκινγκ στον Πειραιά. Ο 68χρονος φέρεται να εμφανίστηκε στην επιχείρηση με την καραμπίνα του και αφού τσακώθηκε ξανά με τον 36χρονο εργαζόμενο, σήκωσε το όπλο και τον πυροβόλησε στο μάγουλο.

Τότε ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά, όπου και κατέληξε, υποκύπτοντας στα τραύματά του, ενώ με βάση πληροφορίες ήταν πατέρας τριών παιδιών.

Σε βίντεο με σκληρές εικόνες που ήρθε στη δημοσιότητα και απαθανατίστηκε από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, φαίνεται καρέ καρέ ο δράστης να πυροβολεί εξ επαφής στο κεφάλι τον άτυχο άνδρα με αποτέλεσμα να βρίσκει ακαριαίο θάνατο.

Ο 68χρονος πυροβολεί χωρίς δισταγμό το θύμα και στη συνέχεια φεύγει ατάραχος από το σημείο που μόλις έχει διαπράξει την άγρια δολοφονία.

Μετά το φονικό συμβάν, ο δράστης πήγε στο σπίτι του και μετά από λίγο παραδόθηκε στους αστυνομικούς. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

«Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι»

Για χρόνιες προστριβές έκανε λόγο ο 68χρονος που σκότωσε τον 36χρονο σε χώρο υπαίθριου πάρκινγκ, πυροβολώντας τον στο κεφάλι, κατά την προσέλευσή του στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.

Ο 68χρονος, που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες είπε «τον έφαγα επιτέλους», όταν το θύμα έπεσε νεκρό, δήλωσε, όπως μεταδίδει το Mega, πως δεν ήθελε οι διαχρονικές προστριβές τους να καταλήξουν έτσι.

«Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτησή μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι», φέρεται να είπε συγκεκριμένα στους αστυνομικούς, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

πηγή: newsit.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση