Συνεργάτες Αχτσιόγλου κατά Κασσελάκη: Με τις επιθέσεις του υιοθετεί την προεκλογική ατζέντα Μητσοτάκη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 22:38 Συνεργάτες Αχτσιόγλου κατά Κασσελάκη: Με τις επιθέσεις του υιοθετεί την προεκλογική ατζέντα Μητσοτάκη

«Πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι είμαστε στον ίδιο πολιτικό χώρο» αναφέρουν δηκτικά για όσα ανέφερε σε βίντεο που ανάρτησε στα social media

Δύο 24ωρα πριν την εκλογή νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, οι αντεγκλήσεις και οι εσωκομματικές επιθέσεις στο εσωτερικό του κόμματος συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Συνεργάτες της Έφης Αχτσιόγλου, απάντησαν το βράδυ της Παρασκευής στις ευθείες βολές του Στέφανου Κασσελάκη, καλώντας τον να είναι πιο προσεκτικός. «Για λόγους εσωκομματικής αντιπαράθεσης έχει φτάσει να επιτίθεται ακόμα και κατά της κυβερνησης του Αλέξη Τσίπρα», αναφέρουν και συνεχίζουν: «Από το απόγευμα σήμερα επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υιοθετώντας την κατάπτυστη προεκλογική ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Χρειάζεται να επιδείξει, λίγες ώρες πριν τις κάλπες, ψυχραιμία και νηφαλιότητα και θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι όλοι εμείς είμαστε στον ίδιο πολιτικό χώρο».

Ολόκληρο το σχόλιο συνεργατών Έφης Αχτσιόγλου:

«Ο κ. Κασσελακης θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. Για λόγους εσωκομματικής αντιπαράθεσης έχει φτάσει να επιτίθεται ακόμα και κατά της κυβερνησης του Αλέξη Τσίπρα. Το μεσημέρι μας κάλεσε να κατεβάσουμε τους τόνους. Από το απόγευμα σήμερα επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υιοθετώντας την κατάπτυστη προεκλογική ατζέντα του Κυριακου Μητσοτακη. Χρειάζεται να επιδείξει, λίγες ώρες πριν τις κάλπες, ψυχραιμία και νηφαλιότητα και θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι όλοι εμείς είμαστε στον ίδιο πολιτικό χώρο».

Νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης επιχείρησε να περάσει στην αντεπίθεση για τα σφοδρά εσωκομματικά πυρά που δέχθηκε για τη δήλωση περί «κρατιδίου» στα Κατεχόμενα.

«Δεν είμαι τέλειος σαν εκείνους που έφτιαξαν τον νόμο Κατρούγκαλου» είπε χαρακτηριστικά σε βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επιχειρώντας να αποδομήσει όσα του καταμαρτυρούν αναφορικά με τις γνώσεις του στο πεδίο της εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε μάλιστα συνεχιστής της πολιτικής παρακαταθήκης του Ανδρέα Παπανδρέου και του Αλέξη Τσίπρα. Ταυτόχρονα έστρεψε τα πυρά του έμμεσα κατά της «Ομπρέλας», λέγοντας πως δεν έχει στο πλευρό του κανέναν βουλευτή που να πιστεύει ότι δεν έχει γίνει η γενοκτονία των Ποντίων όπως και δεν έχει στο πλευρό του κανέναν βουλευτή, που να θεωρεί τη μουσουλμανική μειονότητα τουρκική.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση