Λούτσα: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία των έξι Τούρκων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 12:02 Λούτσα: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία των έξι Τούρκων

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία των έξι Τούρκων στη Λούτσα που είχαν πέσει νεκροί από πυροβολισμούς στις 11 Σεπτεμβρίου.

Για την υπόθεση της δολοφονίας στη Λούτσα θα κάνει ανακοινώσεις η Ασφάλεια Αττικής στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στις 13:00.

Να σημειωθεί ότι οι δράστες πυροβόλησαν πάνω από 60 φορές, χρησιμοποιώντας δύο πιστόλια και δύο αυτόματα όπλα για να σκοτώσουν τους έξι Τούρκους.

Τα θύματα της δολοφονικής επίθεσης έμεναν σε σπίτι στην Λούτσα και είχαν αποφασίσει, την ημέρα της δολοφονίας τους, να μετακινηθούν για να διαφύγουν από τους διώκτες τους. 

Πριν από λίγες ημέρες οι τουρκικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 10 ατόμων στη Κωνσταντινούπολη τα οποία φέρεται να ανήκουν στην ίδια συμμορία με αυτή των έξι και να ετοίμαζαν σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου αντίποινα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγα 24ωρα μετά το αιματοκύλισμα εντοπίστηκε σε απόσταση δυο χιλιομέτρων από το σημείο της δολοφονίας ένα πιστόλι των εννέα χιλιοστών. Το όπλο αμέσως μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ όπου εκεί μετά το βαλλιστικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιήθηκε από έναν από τους εκτελεστές που γάζωσαν τα έξι άτομα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση