Επίθεση Πολάκη σε Σκουρλέτη: Ασχετος και ανεπάγγελτος - Εγώ έκανα 3 χειρουργεία τις τελευταίες 10 ημέρες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 13:20 Επίθεση Πολάκη σε Σκουρλέτη: Ασχετος και ανεπάγγελτος - Εγώ έκανα 3 χειρουργεία τις τελευταίες 10 ημέρες

Αγριεύει η εσωκομματική κόντρα στο ΣΥΡΙΖΑ καθώς μετά την παραπομπή του Στέφανου Τζουμάκα στην Επιτροπή Δεοντολογίας για να δρομολογηθεί η διαγραφή του από το ΣΥΡΙΖΑ, ξεσπούν κόντρες ανάμεσα στα στελέχη. Οι τελευταίοι πρωταγωνιστές είναι ο Παύλος Πολάκης και ο Πάνος Σκουρλέτης.

Σήμερα ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τη Φαίη Μαυραγάνη αναφέρθηκε στον βουλευτή Χανίων κάνοντας λόγο για «αντιεπιστημονικές απόψεις» τον καιρό της πανδημίας. «Είπε κανείς γιατί έπρεπε να έχουμε δύο εκφωνήσεις στο θέμα της πανδημίας, που έβγαινε ο κ. Πολάκης και έλεγε αντιεπιστημονικά πράγματα;», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγο μετά το μεσημέρι ακολούθησε η οργισμένη απάντηση του Παύλου Πολάκη μέσω facebook.

Ο κ.Πολάκης αποκάλεσε τον Πάνο Σκουρλέτη «άσχετο» και «ανεπάγγελτο» παραθέτοντας τα τρία χειρουργεία που έκανε τις τελευταίες 10 ημέρες.

«Εγώ συνεχίζω να δουλεύω και να ασκώ την Ιατρική παρά όλη την άλλη καθημερινή αντιπολίτευση στο Μητσοτακη που ασκώ 4 χρόνια τωρα!! Εσυ τι ακριβώς κάνεις;; Γιατί εγώ είχα αξία και πριν τα αξιώματα και θα έχω και μετά από αυτα!! Μερικοί μερικοί είχατε πριν ή θα έχετε μετά;;;» συνεχίζει την επίθεσή του προς τον Πάνο Σκουρλέτη ο Παύλος Πολάκης.

Η ανάρτηση Πολάκη για τον Σκουρλέτη

Άκου ΠΑΝΟ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ!Επειδή σήμερα ξεπέρασες τα όρια σε προσωπικό επίπεδο με μένα τολμώντας να πεις πως «πρόβαλλα αντιεπιστημονικές αποψεις»!Επειδή σε σχέση με τις γνωσεις μου και την επιστήμη μου δεν δέχομαι ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ και δη από ασχετους,να σε ενημερώσω πως αυτες τις τελευταιες 10 μερες και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στο ΣΥΡΙΖΑ και τρεχω πολύ ,εγώ έκανα τα παρακάτω τρία χειρουργεια (δείξτα σε κάποιον να σου πει αν ενας «μη επιστήμονας» τα κανει)1)Κολεκτομη σε όγκο ορθοσιγμοειδους (φωτο 3)2)Τραυματική κηλη υπερκυστικη που είχαν αποτύχει δυο χειρουργοί σε τρεις επεμβάσεις να τη διορθώσουν (φωτο 4)3)Βραγχιακη κύστη σε νέα ασθενή μεγάλου μεγέθους που ακουμπούσε στα μεγάλα αγγεία του τραχηλου!(φωτο 5)(Βάζω μόνο φωτογραφίες από τις αξονικές ,στη διάθεση σου και τα βίντεο των επεμβάσεων για να δεις πόσο δύσκολη δουλειά είναι και να είσαι πιο σεμνός)Το κάνω πρώτη φορά αυτό ,αλλά δεν ΑΝΕΧΟΜΑΙ άλλο άσχετοι και ανεπάγγελτοι να με κριτικάρουν για τις γνώσεις μου και την ικανότητα μου σε μια προσπάθεια να με απαξιώσουν και πολιτικα!!Γιατι εγώ συνεχίζω να δουλεύω και να ασκώ την Ιατρική παρά όλη την άλλη καθημερινή αντιπολίτευση στο Μητσοτακη που ασκώ 4 χρόνια τωρα!! Εσυ τι ακριβώς κάνεις;;Γιατί εγώ είχα αξία και πριν τα αξιώματα και θα έχω και μετά από αυτα!!Μερικοί- μερικοί είχατε πριν ή θα έχετε μετά;;;Θελουμε να συσπειρώσουμε την κοινωνία και τους ανθρωπους της πραγματικης γνώσης και επιστημοσυνης και οχι τους δήθεν και τους τίποτα που «και εμείς θα βάζαμε» !!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΝΟ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ;;Υγ για τα άλλα σε άλλη ανάρτηση,τωρα απάντησα γιατί ξεχείλισε το ποτήρι για την επιστημονική μου αξία!

πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση