Θεσσαλονίκη: Επίθεση με βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από το τουρκικό προξενείο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 23:15 Θεσσαλονίκη: Επίθεση με βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από το τουρκικό προξενείο

Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχθηκε το βράδυ της Κυριακής (29.10.2023) η διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται έξω από τούρκικο προξενείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίπου 30 κουκουλοφόροι κινήθηκαν προς τη συμβολή των οδών Κασσάνδρου και Αποστόλου Παύλου και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς που ήταν έξω από το τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη, με 30 βόμβες μολότοφ όπως αναφέρει το thestival.gr.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ τους απώθησαν με χειροβομβίδες κρότους λάμψης και χημικά. Την ίδια ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πήγα στο σημείο και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στα γύρω στενά προκειμένου να εντοπίσουν τους κουκουλοφόρους.

Να σημειωθεί πως διμοιρία των ΜΑΤ δέχθηκε επίθεση και τα ξημερώματα στο ΑΠΘ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση