Λεωφορείο παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Ο οδηγός φαίνεται να έπαθε εγκεφαλικό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 16:48 Λεωφορείο παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Ο οδηγός φαίνεται να έπαθε εγκεφαλικό (φωτο thestival.gr)

Ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγο στην οδό Μοναστηρίου μπροστά από τον ΟΣΕ, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το thestival, οδηγός αστικού λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα της οδού Μοναστηρίου παρασύροντας ένα δύο οχήματα και μία ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα. Μάλιστα, από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα η γυναίκα που επέβαινε στη μοτοσυκλέτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος καθώς υπέστη εγκεφαλικό με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω σε άλλα οχήματα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρεις μοτοσικλέτες ταχείας επέμβασης του ΕΚΑΒ, ένα ασθενοφόρο και μια Κινητή Μονάδα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά ο οδηγός του αστικού λεωφορείου και ο οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου. Ο πρώτος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και ο δεύτερος στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο. Η οδός Μοναστηρίου είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Στο σημείο έχει σπεύσει η Τροχαία για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Δείτε βίντεο από το σημείο του τροχαίου:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση