Ντόμινο καταγγελιών για τον γυμναστή που συνελήφθη για παρενόχληση παιδιών δημοτικού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 09:17 Ντόμινο καταγγελιών για τον γυμναστή που συνελήφθη για παρενόχληση παιδιών δημοτικού (φωτο intime)

«Έναν μήνα τώρα έχει γίνει και παρατήρηση από τον διευθυντή, ο οποίος είπε ότι τον βλέπει περίεργο αλλά δεν έκανε τίποτα» λέει μητέρα παιδιού.

Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες που βλέπουν η μια μετά την άλλη το «φως» της δημοσιότητας και αφορούν τον 30χρονο γυμναστή σε δημοτικό σχολείο του Ασπρόπυργου. Ο άνδρας κατηγορείται πως παρενοχλούσε σεξουαλικά μικρούς μαθητές και μαθήτριες με τους γονείς των παιδιών να αποκαλύπτουν πώς δρούσε.

«Μου έκανε παράπονα η κόρη μου…»

Όπως επεσήμανε το πρωί της Τετάρτης (7/11) η κα Έλενα, μητέρα ενός κοριτσιού η κόρη της της έκανε παράπονα. «Μου είπε ότι δεν κάνει γυμναστική στο σχολείο, και ότι τους βάζει τιμωρία αν δεν κάνουν μία άσκηση σωστά, τους βάζει μέσα στην τάξη να γαργαλιούνται μεταξύ τους, και συμμετέχει και ο ίδιος στο γαργαλητό των παιδιών. Αυτό μου δήλωσε το παιδί και ενημέρωσα και τον διευθυντή» ανέφερε η μητέρα στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

«Έναν μήνα τώρα έχει γίνει και παρατήρηση από τον διευθυντή, ο οποίος είπε ότι τον βλέπει περίεργο αλλά δεν έκανε τίποτα να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Έβλεπε τι έκανε ο καθηγητής αλλά δεν έκανε τίποτα. Στο δικό μου παιδί δεν ζήτησε κάτι, ούτε ασέλγησε πάνω του, αλλά έχω ακούσει 2 περιστατικά σε ένα παιδί ζήτησε να κάτσει στα πόδια του, και σε ένα άλλο όταν έκατσε στα πόδια του, του τράβηξε τη μπλούζα προς τα κάτω δήθεν για να δει μία γρατζουνιά. Είναι νέος δάσκαλος, πέρσι είχαν δασκάλα» δήλωσε.

«Είχαμε μία συνέλευση με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και εκεί άκουσα ότι ο καθηγητής αυτός κάνει αυτές τις χειρονομίες στα παιδιά. Μετά ρώτησα το παιδί μου τι κάνουν στη γυμναστική, και μου είπε ότι την γαργαλάει στη μασχάλη και στην κοιλιά της. Περιμένω την απολογία του για να δω τι θα αποφασίσει η δικαιοσύνη για εκείνον» συμπλήρωσε η μητέρα.

Τι κατηγορίες αντιμετωπίζει

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον 30χρονο γυμναστή ήταν κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια από άτομο που είχε την ευθύνη τους. Επισημαίνεται πως πρόκειται για διακεκριμμένη κατηγορία κατάχρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία υπάρχουν 8 καταγγελίες σε βάρος του 30χρονου γυμναστή, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι στιγμής δεν έχουν καταθέσει οι μαθητές.

Ο 30χρονος γυμναστής, σύμφωνα με τους δικηγόρους του, αρνείται την τέλεση οποιαδήποτε αξιόποινης πράξης.

Πηγές: Mega, newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση