Η ομάδα Αχτσιόγλου ετοιμάζει τον οδικό χάρτη εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ -Ηλιόπουλος: Να φύγουμε από αυτόν το βούρκο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 14:45 Η ομάδα Αχτσιόγλου ετοιμάζει τον οδικό χάρτη εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ -Ηλιόπουλος: Να φύγουμε από αυτόν το βούρκο

Τον οδικό χάρτη της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ, συντεταγμένα, χαράσσει η ομάδα των «6+6» της Εφης Αχτσιόγλου.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος στην εισήγησή του, η οποία έγινε -σύμφωνα με πληροφορίες- σε συνεννόηση με την Εφη Αχτσιόγλου και τον Αλέξη Χαρίτση ανέφερε ότι «δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο στον ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να φύγουμε από αυτόν τον βούρκο».

Σύμφωνα με πληροφορίες η πίεση των ομιλητών στη συνεδρίαση για αποχώρηση είναι μεγάλη και αυτό που ουσιαστικά συζητούν είναι ο οδικός χάρτης εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ, πότε θα μπορούσε να γίνει συντεταγμένα.

Οι «6+6» συνεδριάζουν πανελλαδικά από τις 11 το πρωί ύστερα από μια εκρηκτική εβδομάδα που ακολούθησε την αποχώρηση της Ομπρέλας. Μπροστά στο σκηνικό που είχε διαμορφωθεί επενέβη και ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος είδε Σακελλαρίδη, Κασσελάκη, Ηλιόπουλο και Τεμπονέρα σε μια προσπάθεια να αποτρέψει την αποχώρησή τους και υπογραμμίζοντας τη σημασία της ενότητας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έτεινε χείρα φιλίας προς την πλευρά Αχτσιόγλου, ωστόσο ο Παύλος Πολάκης χθες προχώρησε σε μια κίνηση που εξελήφθη ως σπρώξιμο προς την έξοδο της ομάδας Αχτσιόγλου καθώς επιτέθηκε στην βουλευτή των «6+6» Σία Αναγνωστοπούλου.

Αφορμή δηλώσεις της που όμως είχαν γίνει αρκετές ημέρες πριν. Μάλιστα λόγω της έκτασης που πήρε το θέμα χθες χρειάστηκε η παρέμβαση του Στέφανου Κασσελάκη που τηλεφώνησε και στους δύο, ενώ στη συνέχεια οι βουλευτές συνομίλησαν και απευθείας.

«Δυο πράγματα μπορώ να πω τελικά για τη Σια Αναγνωστοπουλου και αυτά που είπε για μένα και μάλιστα 2 φορες,(φωτο 1-2)
1) Συντρόφισσα Σία Αναγνωστοπούλου, πράγματι "δεν κάνω για επιτελικές θέσεις".

Το απέδειξα και τον Μάρτιο του 2022 όταν μετά τη δημόσια επίθεση μου στον Πλεύρη και τη Γκαγκα, λάβατε αμέσως εσύ και ο σύζυγός σου την αντιική θεραπεία με paxlovid που δικαιούσασταν αλλά δεν σας χορηγούσαν.(φωτο 3-4-5)

2)ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!

Σηκώνοντας το γάντι, η πρώην Αναπληρώτρια Υπουργός και μέλος της τάσης «6 συν 6», Σία Αναγνωστοπούλου σχολίασε πως «δεν θα μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με τον σ. Πολάκη. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και γνωρίζουμε και οι δύο καλά τι σημαίνει πολιτική αντιπαράθεση και τι προσωπική επίθεση». Η ίδια κατέληγε πως «Υ. Γ. Ούτε θα μπω στη διαδικασία να πω δημοσίως αν και πότε στάθηκα δίπλα του σε δύσκολες φάσεις δικές του».

Από την πλευρά της, η Σία Αναγνωστοπούλου τόνισε ότι δεν πρόκειται να μπει σε προσωπική αντιπαράθεση με τον κ. Πολάκη.

«Δεν θα μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με τον σ. Πολάκη. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και γνωρίζουμε και οι δύο καλά τι σημαίνει πολιτική αντιπαράθεση και τι προσωπική επίθεση.

Υ. Γ. Ούτε θα μπω στη διαδικασία να πω δημοσίως αν και πότε στάθηκα δίπλα του σε δύσκολες φάσεις δικές του», έγραψε.

πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση