Σάκης Τανιμανίδης: Το ξέφρενο πάρτι γενεθλίων και ο αισθησιακός χορός με την Χριστίνα Μπόμπα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024 14:13 Σάκης Τανιμανίδης: Το ξέφρενο πάρτι γενεθλίων και ο αισθησιακός χορός με την Χριστίνα Μπόμπα

Ένα ξέφρενο πάρτι για τους φίλους του διοργάνωσε χθες βράδυ Μεγάλης Τρίτης ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής έκλεισε τα 43 του χρόνια και κάλεσε τους στενούς φίλους, συγγενείς και συνεργάτες για να γιορτάσουν όλοι μαζί στο μπαλκόνι του νέου του σπιτιού.

Η Χριστίνα Μπόμπα, πιο εντυπωσιακή από ποτέ, τον βοήθησε να διοργανώσει το πάρτι που ονειρευόταν και όλοι μαζί διασκέδασαν και γιόρτασαν τα γενέθλια του παρουσιαστή μέχρι τα ξημερώματα!

Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα επεφύλασσε και μια έκπληξη στον Σάκη Τανιμανίδη! Η γνωστή Influencer έκανε… lap dance στον άντρα της ζωής της, χαρίζοντάς του έναν άκρως αισθησιακό χορό μόνο για τα μάτια του.

Πηγή: tlife.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση