«Μπάζαμε νερά από χθες, παλεύαμε με κουβάδες» - Ο μηχανικός του πλοίου που ναυάγησε στη Λέσβο περιγράφει τον εφιάλτη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 20:38 «Μπάζαμε νερά από χθες, παλεύαμε με κουβάδες» - Ο μηχανικός του πλοίου που ναυάγησε στη Λέσβο περιγράφει τον εφιάλτη

Ο μέχρι στιγμής μοναδικός διασωθείς από το ναυάγιο που έγινε σήμερα (26.11.23) στη Λέσβο, κατέθεσε στο Λιμενικό Σώμα και αποκάλυψε στους λιμενικούς τον εφιάλτη που έζησε το πλήρωμα του πλοίου «Raptor». 

Ο μηχανικός του φορτηγού πλοίου, Αιγύπτιος στην καταγωγή, αποκάλυψε στους λιμενικούς ότι το «Raptor», το οποίο βυθίστηκε στα ανοιχτά της Λέσβου, άρχισε να μπάζει νερά από το βράδυ του Σαββάτου. 

«Το καράβι από χθες το βράδυ έμπαζε νερά. Προσπαθούσαμε με κουβάδες, και ό,τι άλλο μέσο είχαμε στο πλοίο, να βγάλουμε τα νερά, να το αδειάσουμε. Κάποια στιγμή, το καράβι τρύπησε, άρχισε να παίρνει επικίνδυνη κλίση και τότε εγώ πήδηξα στη θάλασσα. Τότε είδα άλλα 4-5 άτομα να πηδούν κι εκείνοι στο νερό και από κει και πέρα δεν τους ξαναείδα», κατέθεσε ο ίδιος, όπως μετέφερε το MEGA. 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση