Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο τρεις μαθητές - Τους έδωσε στικάκια νικοτίνης συμμαθητής τους

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 13:37 Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο τρεις μαθητές - Τους έδωσε στικάκια νικοτίνης συμμαθητής τους (φωτο intime)

Ο μαθητής που έδωσε τα στικάκια νικοτίνης προσήχθη, ενώ για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκαν τρεις μαθητές Γυμνασίου λόγω αδιαθεσίας εν ώρα μαθήματος. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας συμμαθητής τους στο σχολείο της Νέας Αλικαρνασσού φέρεται να τους έδωσε στικάκια νικοτίνης, με αποτέλεσμα τα παιδιά να ζαλιστούν και να νιώσουν αδιαθεσία μετά τη χρήση τους. 

Οπως μεταδίδει το neakriti.gr, συμμαθητές ενημέρωσαν τον διευθυντή του σχολείου. Εκείνος με τη σειρά του ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τις μαθήτριες και τον μαθητή με κινητή μονάδα του Χαμόγελου του Παιδιού, μεταφέροντάς τους στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο μαθητής που έδωσε τα στικάκια νικοτίνης προσήχθη, ενώ για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία.

Σημειώνεται πως τα στικάκια νικοτίνης πωλούνται στα φαρμακεία, είναι σαν αυτοκόλλητα και μπαίνουν στα ούλα.

Πηγές: ΕΡΤ, neakriti.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση