Διαψεύδουν οι 11 πως έχουν αποφασίσει το όνομα της νέας ΚΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 22:03 Διαψεύδουν οι 11 πως έχουν αποφασίσει το όνομα της νέας ΚΟ

Κύκλοι προσκείμενοι ομάδας των 11 που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδουν πως υπάρχει απόφαση για το όνομα της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Όπως τονίζουν η σύσκεψη για το όνομα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των 11 που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα είναι ένα από τα τρία στα οποία έχουν καταλήξει τις προηγούμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται πως τη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα των 11 βουλευτών που απομακρύνθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ συγκροτούν: Αναγνωστόπουλου Σία, Αχτσιόγλου Έφη, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, Ηλιόπουλος Νάσος, Πέρκα Πέτη, Τζανακόπουλος Δημήτρης, Τζούφη Μερόπη, Τσακαλώτος Ευκλείδης, Φερχάτ Οζγκιουρ, Φωτίου Θεανώ, Χαρίτσης Αλέξης

πηγή: Newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση