Ομόνοια: Αυστραλός ΥouΤuber την εξερευνά τη νύχτα και μένει άφωνος - «Ο χειρότερος δρόμος που έχω περπατήσει»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 13:07 Ομόνοια: Αυστραλός ΥouΤuber την εξερευνά τη νύχτα και μένει άφωνος - «Ο χειρότερος δρόμος που έχω περπατήσει»

Ο Spanian καταγράφει με την κάμερά του σοκαριστικές εικόνες από το κέντρο της Αθήνας με ανθρώπους να κάνουν χρήση ναρκωτικών στη μέση του δρόμου και σοκάκια διάσπαρτα με οίκους ανοχής

Σοκαριστικές εικόνες από την περιπλάνηση ενός Αυστραλού YouTuber στην Ομόνοια τη νύχτα περιλαμβάνει ένα 17λεπτο βίντεο που δημοσιεύτηκε στην πλατφόρμα στις 27 Νοεμβρίου και έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 540.000 προβολές.

Στο ξεκίνημα του βίντεο, ο YouTuber Spanian αυτοσυστήνεται στην κάμερα, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι κατάγεται από το Σίδνεϊ και ότι πέρασε μεγάλο μέρος της νιότης του μπαινοβγαίνοντας σε φυλακές. Στη συγκεκριμένη σειρά βίντεο, περιπλανιέται με την κάμερά του σε κακόφημες γειτονιές διαφόρων χωρών, αποκαλύπτοντας όσα συμβαίνουν σε αυτές όταν πέφτει η νύχτα.
 

 

Στον λογαριασμό του Spanian στο YouTube υπάρχουν βίντεο από κακόφημες γειτονιές, όπου η εγκληματικότητα και το εμπόριο ναρκωτικών οργιάζουν. Ωστόσο ο ίδιος δεν μπορεί να κρύψει το σοκ του από την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους γύρω από την πλατεία Ομονοίας όταν πέσει ο ήλιος, κάνοντας μάλιστα λόγο για «τον χειρότερο δρόμο με ναρκομανείς» όπου έχει βρεθεί ποτέ.

-->
Προσαρμοσμένη αναζήτηση