Βριλήσσια: Κρυφή κάμερα εντοπίστηκε και στο δωμάτιο της κόρης της συζύγου του κομμωτή – «Έβλεπε την τουαλέτα» λέει εργαζόμενη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 19:56 Βριλήσσια: Κρυφή κάμερα εντοπίστηκε και στο δωμάτιο της κόρης της συζύγου του κομμωτή – «Έβλεπε την τουαλέτα» λέει εργαζόμενη

Κρυφές κάμερες είχε τοποθετήσει ιδιοκτήτης μέσα στην τουαλέτα του κομμωτηρίου του για να βλέπει τις πελάτισσές του και εργαζόμενες γυμνές.

Το Μega παρουσίασε ντοκουμέντα από τον χώρο του κομμωτηρίου που βιντεοσκοπούσε παράνομα ο ιδιοκτήτης ο οποίος είχε τοποθετήσει μία μικροσκοπική κάμερα μέσα σε τρύπα σε πλακάκι του μπάνιου που βγαίνει σωλήνας, σε σημείο που δύσκολα πέφτει το μάτι, ενώ ακόμα μία κάμερα υπήρχε ανάμεσα στις καλωδιώσεις στο ταβάνι της τουαλέτας.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο εργαζόμενες του κομμωτηρίου εντόπισαν ότι υπήρχαν κρυφές κάμερες μέσα στην τουαλέτα. Όταν κατάλαβαν πως κάποιος τις είχε καταγράψει γυμνές, το κατήγγειλαν αμέσως στην αστυνομία.

Μόλις έφτασαν αστυνομικοί στο κομμωτήριο, ο 49χρονος ιδιοκτήτης παραδέχτηκε ότι εκείνος είχε βάλει τις κάμερες.

«Δεν φαινόταν για τέτοιος άνθρωπος ρε παιδάκι μου, τον ήξερα εδώ τόσα χρόνια, δούλευε και παλιά που το είχε άλλος κομμωτής και μετά το πήρε αυτός, έχει τέσσερα χρόνια εδώ πέρα», είπε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου όπου στεγάζεται η επιχείρηση. Ο επιχειρηματίας είπε στους αστυνομικούς πως το έκανε γιατί είναι εθισμένος στην πορνογραφία.

Μέσω του συγκεκριμένου συστήματος, ο 49χρονος είχε τη δυνατότητα να επεμβαίνει στο σύστημα αρχειοθέτησης των αρχείων που κατέγραφε καθώς και να αντιγράφει, να αλλοιώνει, να συλλέγει, να αποθηκεύει και ανακτά τα βίντεο με τις καταγραφές.

Βρέθηκε κάμερα και στο δωμάτιο της κόρης της συζύγου του

Μία μέρα αργότερα από τη σύλληψη του 49χρονου, η γυναίκα του εντόπισε μία κρυφή κάμερα και στο υπνοδωμάτιο της κόρης της. «Δεν μπορώ, θέλω να πατήσω ένα κουμπί και να εξαφανιστώ, θα πάθω κάτι», είπε η σύζυγός του.

«Αυτή είναι μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή για εμάς γιατί βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματικότητα την οποία, είναι πολύ διαφορετική από αυτή που ζούσαμε τα τελευταία χρόνια. Θέλω να πληρώσει για αυτά που έχει κάνει», είπε η κόρη της γυναίκας του.

«Έχει κατασχεθεί σχετικό υλικό από διαφόρους χώρους επαγγελματικούς και μη και βρισκόμαστε σε αναμονή των αποτελεσμάτων της επεξεργασίας του βιντεοληπτικού υλικού», δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας, Ελένη Κατσαρού.

Πέρα από τις κρυφές κάμερες, από την έρευνα των Αρχών μέσα στο κομμωτήριο βρέθηκε και μία συσκευασία με ναρκωτικά, με τον 49χρονο να περνάει αύριο από ανακριτή και εισαγγελέα.

«Έβλεπε την τουαλέτα που πηγαίναμε 4-5 φορές», λέει εργαζόμενη του κομμωτηρίου

Η Μαρία Τσιστράκη, υπάλληλος του κομμωτηρίου, μίλησε στο Μega για τον κομμωτή αλλά και για το ένα είχαν αντιληφθεί κάτι οι υπόλοιποί υπάλληλοι.

«Ήταν ένας άνθρωπος πολύ σωστός και καλός απέναντι μας. Τελικά, ήταν πολύ χειριστικός από ότι κατάλαβα. Τον είχαν βάλει στην οικογένειά μου. Σεβόμουν το μαγαζί που δούλευα και την τελευταία εβδομάδα το μάθαμε. Μία κοπέλα που ήταν καινούρια υπάλληλος στο κομμωτήριό μας πέρασε από δίπλα του και είδε ότι είχε πάντα το κινητό του και έκανε μία κίνηση και έβλεπε φαίνεται τις κάμερες που είχε βάλει. Όταν βγήκε έξω τον είδε να κοιτάει στο κινητό την κάμερα. Έβλεπε την τουαλέτα που είχε τις κάμερες, την τουαλέτα που πηγαίναμε 4-5 φορές. Το κορίτσι δεν είπε τίποτα και πήγε και έκανε την καταγγελία. Ο άνθρωπος αυτός είχε δύο κινητά. Το ένα το είχε στο πρώτο συρτάρι του βοηθού του και το δεύτερο το είχε πάντα επάνω του», είπε αρχικά.

«Τώρα συνειδητοποιώ πως μετά από κάθε κούρεμα πήγαινε στην τουαλέτα για τουλάχιστον 10 με 15 λεπτά. Τον είχα ρωτήσει εγώ εάν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας που κάθεται τόση ώρα εκεί. Μου είχε πει ότι έγραφε τραγούδια. Ο συνδυασμός που κάνω τώρα, είναι πως κάθε 15 μέρες περίπου έφευγε ξαφνικά, έβγαινε έξω για 2-3 λεπτά, και πήγαινε δίπλα και έδινε σε κάποιον τα στικάκια. Δεν ξέρω σε ποιον τα έδινε. Μας είπε πως ερχόταν ένας φίλος του, και ότι του έδινε στικάκια με μουσική.

Ερωτηθείσα αν ο κομμωτής παρότρυνε το προσωπικό να πηγαίνει συχνά τουαλέτα η εργαζόμενη του καταστήματος απάντησε πως «ναι, μας έλεγε να πίνουμε πολύ νερό γιατί κάνει καλό στην υγεία μας και όταν εγώ του έλεγα εσάς δεν σας βλέπω να πίνετε πολύ νερό και μου απαντούσε “εγώ το έχω πάνω και πίνω, πηγαίνω κι εγώ δεν με βλέπεις;”», πρόσθεσε.

Ο δικηγόρος των θυμάτων, Αλέξανδρος Δάσκας, μίλησε και εκείνος με τη σειρά του για την υπόθεση.

«Είναι απεχθής αυτή η περίπτωση. Είναι μία βάναυση προσβολή των δικαιωμάτων των εργαζομένων και των ανδρών και των γυναικών πελατών του κομμωτηρίου μέσα στους οποίους είναι και παιδιά. Το προσωπικό είναι 9 άτομα. Έπονται καταγγελίες από τις πελάτισες που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο περίπου έχουν επισκεφθεί την τουαλέτα του καταστήματος και έχουμε δεχθεί και πολλά τηλέφωνα για αυτό το λόγο. Ο κόσμος ανησυχεί αν το σώμα του κυκλοφορεί στις αγορές της Ασίας. Περιμένουμε να δούμε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια: πού γινόταν η διάθεση αυτού του υλικού. Εάν γινόταν στο διαδίκτυο ή έναντι αμοιβής στον συγκεκριμένο άνδρα», τόνισε ο κ. Δάσκας.

Πηγή: Enikos

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση