Βίντεο από το τρομακτικό τροχαίο στο Φάληρο: Η στιγμή που το ΙΧ παρασύρει τους δύο πεζούς πριν συγκρουστεί με το τραμ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 18:06 Βίντεο από το τρομακτικό τροχαίο στο Φάληρο: Η στιγμή που το ΙΧ παρασύρει τους δύο πεζούς πριν συγκρουστεί με το τραμ

Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που το αυτοκίνητο παρασύρει τους δύο πεζούς και στη συνέχεια συγκρούεται με το τραμ, στο Παλαιό Φάληρο, προβλήθηκε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου. Στο τροχαίο δυστύχημα, μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και ένας άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά. 

Στο βίντεο ντοκουμέντο από την τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο, φαίνεται κάτω αριστερά το αυτοκίνητο, το οποίο πηγαίνει με ταχύτητα, παίρνει τη στροφή, καβαλάει το πεζοδρόμιο, χτυπάει τους πεζούς, τα κολωνάκια και στη συνέχεια συγκρούεται με το τραμ.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο θέλοντας να στρίψει, παραβίασε σηματοδότη και παρέσυρε δύο πεζούς, έναν άνδρα και μία γυναίκα, η οποία έχασε τη ζωή της. Το αυτοκίνητο καρφώθηκε στο τραμ που ήταν σε κίνηση και μάλιστα η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το τραμ εκτροχιάστηκε. 

Η σορός του θύματος μεταφέρεται στο Ασκληπιείο της Βούλας ενώ ένας άνδρας που τραυματίστηκε βαριά μεταφέρεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση