Μαρινάκης για δηλώσεις Κασσελάκη: «Η ματαιοδοξία δεν αποτελεί πολιτική πρόταση»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 13:34 Μαρινάκης για δηλώσεις Κασσελάκη: «Η ματαιοδοξία δεν αποτελεί πολιτική πρόταση»

Στον Στέφανο Κασσελάκη απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μετά τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε πρόσφατη συνέντευξή του. 

«Κοινωνικές ανάγκες είναι η αντιμετώπιση της εισαγόμενης ακρίβειας, η αναβάθμιση της Παιδείας και της Υγείας και η ταχύτερη απονομή Δικαιοσύνης», αναφέρει σε ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τις ευρωεκλογες.

Και επισημαίνει: «Είναι όλα τα προβλήματα με τα οποία αναμετράται καθημερινά η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προσπαθώντας να βρει βέλτιστες λύσεις και να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα προς όφελος της κοινωνίας. Ο κύριος Κασσελάκης προβάλλει την ατομική του ματαιοδοξία για επικράτηση έναντι του πρωθυπουργού ως δήθεν συλλογική επιθυμία. Αλλά η ματαιοδοξία δεν αποτελεί πολιτική πρόταση», καταλήγει στην ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση