Oδύνη στην Πάτρα που αποχαιρέτησε τον 29χρονο αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ - Οδηγήθηκε ντυμένος γαμπρός στην τελευταία του κατοικία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 17:48 Oδύνη στην Πάτρα που αποχαιρέτησε τον 29χρονο αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ - Οδηγήθηκε ντυμένος γαμπρός στην τελευταία του κατοικία
Ένστολοι κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος για την κηδεία του - Τραγικές φιγούρες η μητέρα και ο αδερφός του 29χρονου
Με βαθιά θλίψη και οδύνη, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν νωρίτερα την Τετάρτη, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην Πάτρα, τον Χρήστο Κουρουνιώτη, τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ που έχασε τη ζωή του σε καταδίωξη στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Ένστολοι κατέκλεισαν την εκκλησία όπως φαίνεται στις φωτογραφιες του protothema.gr ενώ οι γονείς του νεαρού βρίσκονται ακόμα σε κατάσταση σοκ από τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου τους, Χρήστο. Σύμφωνα με το thebest.gr τo λευκό φέρετρο στο οποίο βρισκόταν η σορός του 29χρονου σκέπαζε η γαλανόλευκη ενώ ο νεαρός αστυνομικός ήταν ντυμένος γαμπρός και στην εκκλησία υπήρχαν κουφέτα. 
 
kideia_29xronos_astynomikos__2_
kideia_29xronos_astynomikos_arthro_2
 
 

Στο πλευρό της μητέρας βρίσκεται ο αδερφός του 29χρονου, ο Γιώργος, ο οποίος εργαζεται κι αυτός στην αστυνομία. Ο Χρήστος Κουρουνιώτης μπήκε στο Σώμα το 2019. Υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής, όπως ακριβώς και ο μεγαλύτερος αδελφός του πριν πάει στην Πάτρα στα ΜΑΤ. Ο πόνος των δικών του ανθρώπων είναι ανείπωτος καθώς ετοίμαζαν γλέντι για τη γιορτή του Χρήστου τα Χριστούγεννα και κανείς δεν φανταζόταν την τραγική τύχη του 29χρονου αστυνομικού.

Δίπλα στην οικογένεια βρέθηκε και ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ο οποίος κατά τη διάρκεια του επικήδειου λόγου του δεν άντεξε, η φωνή του έσπασε και «λύγισε». Παρόντες ήταν επίσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κώστας Κατσαφάδος, ο Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης Μάνος Λογοθέτης, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο Στράτος Μαυροειδάκος Πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών.

 
kideia_astynomikos_patra__1_
 
kideia_29xronos_astynomikos__3_
kideia_29xronos_astynomikos__1_
kideia_astynomikos_patra__2_
kideia_astynomikos_patra__3_
kideia_astynomikos_patra__4_

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση