Ρέντη: Έκλεψε αυτοκίνητο, τον καταδίωξαν και ταμπουρώθηκε σπίτι του - Τα ΕΚΑΜ έσπασαν την πόρτα και τον συνέλαβαν

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023 11:55 Ρέντη: Έκλεψε αυτοκίνητο, τον καταδίωξαν και ταμπουρώθηκε σπίτι του - Τα ΕΚΑΜ έσπασαν την πόρτα και τον συνέλαβαν

Η καταδίωξη ξεκίνησε από την περιφερειακή του Αιγάλεω στις 4:30 το πρωί και κατέληξε Ρέντη - Δράστης ένας Αρμένιος 33 ετών

Καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου από την περιφερειακή Αιγάλεω έως και του Ρέντη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Μάλιστα ο δράστης, Αρμένιος 33 ετών, παράτησε το αυτοκίνητο και, συνελήφθη αργότερα, καθώς για ώρες, παρέμενε ταμπουρωμένος στο σπίτι του αρνούμενος να παραδοθεί στους αστυνομικούς. Τα ΕΚΑΜ έσπασαν την πόρτα για να προχωρήσουν στη σύλληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., η καταδίωξη ξεκίνησε στις 04:28 το πρωί όταν αστυνομικοί εντόπισαν δύο αυτοκίνητα να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα προς τα Άνω Λιόσια και παρατήρησαν ότι οι οδηγοί όταν τους αντιλήφθηκαν «δυσανασχέτησαν».

Τότε ξεκίνησε καταδίωξη του ενός εκ των δύο αυτοκινήτων ενώ, στη συνέχεια, ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα στις εργατικές κατοικίες στου Ρέντη και βρήκε καταφύγιο στο σπίτι του, που βρίσκεται σε ένα διαμέρισμα 2ου ορόφου.

armenios_syllipsi__1_
armenios_syllipsi__2_

Η αστυνομία έσπασε την πόρτα και τον συνέλαβε το πρωί της Κυριακής.

spiti_armenios

πηγή: protthema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση