Βασίλης Καρράς: Χιλιάδες κόσμου στο τελευταίο «αντίο» - Ουρές στο λαϊκό προσκύνημα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 13:30 Βασίλης Καρράς: Χιλιάδες κόσμου στο τελευταίο «αντίο» - Ουρές στο λαϊκό προσκύνημα

Πλήθος κόσμου περιμένει καρτερικά για να αποχαιρετήσει τον Βασίλη Καρρά, καθώς το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η σορός του Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την παραμονή Χριστουγέννων, σε ηλικία 70 ετών, έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί σήμερα (26/12) στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, εν μέσω χειροκροτημάτων από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί και της ιαχής «Αθάνατος», αλλά και «Σήκω να μας τραγουδήσεις, Βασίλη», και θα τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα έως τις 16:00.

Η εξόδιος ακολουθία, τελικά, θα ψαλεί στις 12:30 το μεσημέρι σήμερα, ενώ η ταφή του Βασίλη Καρρά θα γίνει στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, αύριο, Τετάρτη 27/12, στις 12:00.

 

 

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και η κόρη του, που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους:

 

 

 

 

Κρατώντας λευκά λουλούδια, φίλοι και θαυμαστές είχαν συγκεντρωθεί ήδη από τις 8 το πρωί στην εκκλησία, ώστε να αποτίσουν φόρο τιμής στον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή.

 

 

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος, είναι αντί στεφάνων, να στηριχθεί ο σύλλογος παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

Ο Βασίλης Καρράς εξέπνευσε το απόγευμα της Κυριακής 24/12, στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη όπου νοσηλεύονταν δίνοντας μάχη με τον καρκίνο, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, νοσούσε και από τον κορωνοϊό.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση της απώλειας του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, χρήστες των social media όλων των ηλικιών αποφάσισαν να τον αποχαιρετήσουν με στίχους από τα πιο γνωστά του τραγούδια, συνθήματα αλλά και λόγια αγάπης.

Η επιθυμία του Βασίλη Καρρά

Ο Βασίλης Καρράς είχε εκφράσει την επιθυμία να κηδευτεί και να ταφεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, που επισκέπτονταν όσο πιο συχνά μπορούσε.

Εκεί είχε ένα μεγάλο κτήμα, γνωστό ως Φάρμα Καρρά, όπου καλλιεργούσε ελιές και παρήγαγε λάδι, αλλά και σταφύλια και λαχανικά. Ανέβαινε στο Παγγαίο και μάζευε κράνα, ενώ η ζωή στο χωριό τον αποσυμπίεζε και του έδινε ζωή. Βοήθησε μάλιστα και σε πολλά έργα και οι κάτοικοι του είχαν μεγάλη αδυναμία, γιατί εκεί γινόταν ένα μαζί τους. 

Ο Βασίλης Καρράς έμενε στην Καρδία Θεσσαλονίκης και έδινε μια δύσκολη και γενναία μάχη με τον καρκίνο, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Χριστίνα, με την οποία είχαν παντρευτεί όταν ήταν μόλις 20 χρόνων.

Λίγες ώρες μετά τον θάνατό του, η κόρη του Ειρήνη Κεσογλίδου μοιράστηκε φωτογραφία τους στον λογαριασμό της στο Facebook. Σε αυτή πατέρας και κόρη ποζάρουν αγκαλιασμένοι, κοιτώντας ο ένας τον άλλον.

«Μόνο Βασίλη Καρρά»: Τα μαγαζιά εστίασης στη Θεσσαλονίκη θα παίζουν μόνο τραγούδια του λαϊκού τραγουδιστή

Τριήμερο πένθος για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά κήρυξαν οι εστιάτορες στη Θεσσαλονίκη.

Η Ένωση Εστιατόρων - Ψητοπωλών Θεσσαλονίκης, με ανακοίνωση καλεί τα μέλη της να παίζουν αποκλειστικά τραγούδια του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή, παραμονή Χριστουγέννων.

Στην ανακοίνωση επισημαίνουν πως πρόκειται για τον ελάχιστο φόρο τιμής στον κορυφαίο ερμηνευτή.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Εστιατόρων για τον Βασίλη Καρρά

«Ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Άρχοντα, η εστίαση Θεσσαλονίκης αποφάσισε και ενημερώνει τα μέλη της, σε όσα καταστήματα είναι εφικτό Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη να παίζουμε ΜΟΝΟ Βασίλη Καρρά. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΡΧΟΝΤΑ !».

πηγή: iefimerida.gr

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση