Αμαλιάδα: Άνδρας ζούσε επί 20 ημέρες με τη νεκρή μητέρα του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 14:32 Αμαλιάδα: Άνδρας ζούσε επί 20 ημέρες με τη νεκρή μητέρα του

Επί 20 ημέρες φέρεται ένα άνδρας να ζούσε με τη νεκρή μητέρα του στο σπίτι τους στην Αμαλιάδα. Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες.

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας άνδρας ζούσε με τη νεκρή μητέρα του, ηλικίας 80 ετών, για περίπου είκοσι ημέρες, στο σπίτι τους στην Αμαλιάδα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews, η έντονη δυσοσμία που ερχόταν από το διαμέρισμα, που βρίσκεται στο κέντρο της περιοχής, κινητοποίησε τους γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα αίτια του θανάτου της ηλικιωμένης γυναίκας, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ανευρέθηκε η σορός και το γεγονός ότι βρισκόταν μέσα στο σπίτι, διερευνώνται από τις αρχές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση