Χανιά: «Πες στη μαμά ότι κλέφτηκα με έναν άνδρα» - Το SMS που φέρεται να έστειλε η 22χρονη αγνοούμενη σε γειτόνισσα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 16:14 Χανιά: «Πες στη μαμά ότι κλέφτηκα με έναν άνδρα» - Το SMS που φέρεται να έστειλε η 22χρονη αγνοούμενη σε γειτόνισσα

Τα ίχνη της χάθηκαν το βράδυ της Τρίτης (12/12) - Ενημερώθηκε και το «Χαμόγελο του Παιδιού» που εξέδωσε missing alert

Ένα μήνυμα που φέρεται να έστειλε η 22χρονη που έχει να δώσει σημεία ζωής από τον Δεκέμβριο, εξετάζουν οι Αρχές στα Χανιά που χειρίζονται την υπόθεση της εξαφάνισής της.

Η 22χρονη Παλόμα Ζερελλάρι έφυγε από το σπίτι της στα Χανιά στις 12 Δεκεμβρίου και μία ημέρα αργότερα φέρεται να έστειλε μήνυμα σε μία γειτόνισσα ότι «κλέφτηκε» με έναν άνδρα, όπως μεταδίδει το cretapost.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το τοπικό μέσο, φέρεται να έγραψε: «Πες στη μητέρα ότι έχω κλεφτεί με έναν άνδρα». Χωρίς να εξηγεί πού βρίσκεται. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 22χρονη έχει ένα παιδάκι 2 ετών από προηγούμενη σχέση της.

Για την εξαφάνιση της 22χρονης ενημερώθηκε και το «Χαμόγελο του Παιδιού» που εξέδωσε missing alert την Τρίτη (9/1).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση