Καλαμάτα: «Πήγε αναμορφωτήριο και θέλει βοήθεια, όχι κυνήγημα» λέει ξάδερφος του 42χρονου που μαχαιρώθηκε από 16χρονο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 18:37 Καλαμάτα: «Πήγε αναμορφωτήριο και θέλει βοήθεια, όχι κυνήγημα» λέει ξάδερφος του 42χρονου που μαχαιρώθηκε από 16χρονο

«Ένα λάθος ήταν που τελείωσε» δήλωσε ο συγγενής του θύματος της επίθεσης

Ένα σοβαρό περιστατικό βίας συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής (14/1) στην Καλαμάτα, όταν ένας 16χρονος επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο- πιθανότατα μαχαίρι- σε έναν 42χρονο έξω από νυχτερινό μαγαζί.

«Έγινε αυτό που έγινε εντάξει, γλίτωσε ο άνθρωπος. Ένα λάθος ήταν που τελείωσε. Ευτυχώς, ο άνθρωπος δεν έπαθε ζημιά. Από εδώ και πέρα ό,τι πράξει η δικαιοσύνη. Απλά είναι 16 χρονών παιδάκι. Δεν χρειάζεται να χαντακωθεί. Το θέμα είναι πώς θα βοηθήσουμε αυτό το παιδί, όχι πώς θα το καταστρέψουμε» δήλωσε ο ξάδερφος του 42χρονου στο Mega και την εκπομπή Live News.

«Tο παιδί πριν από κάποια χρόνια είχε κάνει κι άλλη βλακεία. Πήγε αναμορφωτήριο. Βγήκε έξω, πάλι τα ίδια κάνει. Αυτό το παιδί θέλει βοήθεια, δεν θέλει κυνήγημα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έπρεπε να συμβεί. Συνέβη; Πώς θα το λήξουμε πιο όμορφα και πώς θα βοηθήσουμε αυτό το παιδί; Από τη στιγμή πλέον, που ο ξάδερφός μου είναι καλά, με τη φυλακή και με τον εγκλεισμό δεν βοηθιέται κανένας. Από την πλευρά μας, πιστεύω ότι δεν θα γίνει μήνυση, δεν θα γίνει τίποτα».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του ξαδέρφου του 42χρονου:

Πώς έγινε η επίθεση στον 42χρονο

Λίγο μετά τις 4 το πρωί, ένας 16χρονος και ένας 42χρονος διαπληκτίστηκαν σε νυχτερινό κατάστημα διασκέδασης, στο κέντρο της Καλαμάτας. Λίγο αργότερα εξήλθαν από το κατάστημα και εκεί ο 16χρονος φέρεται να τραυμάτισε τον 42χρονο με ένα μαχαίρι, στα πόδια.

Ο 42χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ την ίδια στιγμή η αστυνομία αναζητά τον 16χρονο, που έχει ταυτοποιηθεί για την επίθεση, και διαφεύγει της σύλληψης.

Σύμφωνα με το Mega, πρόκειται για γνώριμο στις Αρχές και είναι γιος βαρυποινίτη. Μάλιστα, τον Μάιο του 2023 είχε μαχαιρώσει έναν νεαρό με σουγιά έξω από νυχτερινό κέντρο. Τότε είχε συλληφθεί, πέρασε η προσωρινή κράτηση και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση