Πλουτοχώρι: Εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 09:09 Πλουτοχώρι: Εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συντρόφου της.

Νεκρή εντοπίστηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης, κοντά σε γεφύρι, στο Πλουτοχώρι του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, η γυναίκα που αγνοούνταν από χθες το βράδυ, όταν μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, επέβαιναν σε ΙΧ το οποίο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου.

Οι πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» αναφέρουν πως περίπου σε απόσταση 300μ. από το άψυχο σώμα της γυναίκας, εντοπίστηκε το μοιραίο όχημα.

Οι έρευνες της Πυροσβεστικής για το εντοπισμό του συντρόφου της άτυχης γυναίκας, ο οποίος ήταν και οδηγός του ΙΧ, συνεχίζονται. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος άνδρας, αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, την ώρα της ισχυρής βροχόπτωσης επιχείρησε να περάσει με το ιδιωτικό του όχημα, μάρκας ΚΙΑ ανθρακί, το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, έχοντας μαζί του και την αρραβωνιαστικιά του. Ωστόσο, τη στιγμή που περνούσε από το σημείο ένα κύμα υδάτινου όγκου πέρασε πάνω από το γεφύρι και κόλλησε το όχημα στα κάγκελα, ενώ ακολούθησε και ένα δεύτερο κύμα που χτύπησε με σφοδρότητα το όχημα, το αναποδογύρισε και το έριξε εντός του υδατορέματος Κόβιτσας (Αχέροντας).

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 43 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μαζί με ομάδες της 6ης ΕΜΑΚ και της 6ης ΕΜΟΔΕ, συνεχίζονται, ενώ αναμένεται να επεκταθούν και σε γειτονικές περιοχές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση