Δίκη Ζακ Κωστόπουλου: "Ζητάμε δικαιοσύνη και τιμωρία των ενόχων" κατέθεσε η μητέρα του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 15:40 Δίκη Ζακ Κωστόπουλου: "Ζητάμε δικαιοσύνη και τιμωρία των ενόχων" κατέθεσε η μητέρα του

Με την κατάθεση της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του σε δεύτερο βαθμό.

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη (18/1), η δίκη για τη δολοφονία του/της Ζακ Κωστόπουλου/Zackie Oh, σε δεύτερο βαθμό, με την εξέταση της οικογένειάς του/της.

“Ο Ζακ ήταν ένα μαχητής της ζωής και ένας άνθρωπος που έδινε αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Σεβόμασταν τις επιλογές του. Στην αντίληψη μου δεν είχε πέσει ποτέ κάποιο πρόβλημα με ουσίες. Ζητάμε δικαιοσύνη και τιμωρία των ενόχων, οι κατηγορούμενοι είναι άνθρωποι βίαιοι και αντικοινωνικοί, έχουν δηλώσει ότι δεν έχουν μετανοήσει για το έγκλημα” τόνισε η μητέρα του/της Ζακ Κωστόπουλου//Zackie Oh, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

“Όταν ήρθα από το εξωτερικό προσπαθούσα να καταλάβω τι έγινε όμως κανένας δεν ήθελε να μου πει την αλήθεια. Ο Ζακ ήταν ένας ενεργός άνθρωπος. Είχε δεχτεί πολλές ομοφοβικές επιθέσεις στο παρελθόν, επομένως τον έπιανε μια ανησυχία όταν ένιωθε ότι το κλίμα ήταν εχθρικο. Ο Ζακ δεν είχε θέμα με τα ναρκωτικά, ούτε θέματα ψυχικής υγείας. Επίσης δεν είχε ούτε ποινικό παρελθόν. Οι κατηγορούμενοι ποτέ δε μετανόησαν και αυτή τη στιγμή νιώθω ότι είναι ατιμώρητοι” δήλωσε από πλευράς του ο αδελφός του Ζακ.

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση