Εξαφάνιση 31χρονου – Μεσολόγγι: Στον ανακριτή ο 50χρονος κρεοπώλης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 10:49 Εξαφάνιση 31χρονου – Μεσολόγγι: Στον ανακριτή ο 50χρονος κρεοπώλης

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη Κούτσικου.

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο 50χρονος κρεοπώλης, που κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από τις 5 Ιανουαρίου.

Ο 50χρονος κρεοπώλης αναμένεται να απολογηθεί μετά την προθεσμία που είχε λάβει. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, μετά τις εξελίξεις στην εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Τις τελευταίες ημέρες ο κρεοπώλης έχει μεταφερθεί σε αστυνομικό τμήμα της ευρύτερης περιοχής για την αποφυγή επεισοδίων. Παραμένει το πρόσωπο «κλειδί» για τις Αρχές, ενώ του ασκούνται πιέσεις για να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει. Υπενθυμίζεται πως στην κατάθεσή του, ο 50χρονος  έπεσε σε αντιφάσεις. Ισχυρίστηκε ότι έχει κενά μνήμης λόγω χρήσης ναρκωτικών πουείχε κάνει αλλά οι εξετάσεις του βγήκαν αρνητικές για ουσίες.

Εξαφάνιση 31χρονου: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη Κούτσικου

Την ίδια ώρα, οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου είναι σε πλήρη εξέλιξη ενώ το επίκεντρό τους είναι το Μεσολόγγι. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του 31χρονου, «οι έρευνες συνεχίζονται, εθελοντές είναι στην πόλη. Υπάρχει μία ειδική ομάδα κατόπιν δικού μας αιτήματος, η οποία είχε χρησιμοποιηθεί και στο δυστύχημα στα Τέμπη».

Ο δικηγόρος, Κώστας Δημόπουλος εξήγησε πως τα μέλη της εν λόγω ομάδας «ήδη έχουν μεταβεί σε συγκεκριμένα σημεία, να ψάξουν ακόμα και πηγάδια, αχαρτογράφητα στην περιοχή εκείνη».

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση