Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 26χρονη που είχε κρύψει καταγραφικό σε λούτρινο και παρακολουθούσε τον πρώην σύζυγό της

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 12:35 Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 26χρονη που είχε κρύψει καταγραφικό σε λούτρινο και παρακολουθούσε τον πρώην σύζυγό της

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται μια 26χρονη στη Θεσσαλονίκη, η οποία κατηγορείται ότι είχε κρύψει μέσα σε σε παιδικό λούτρινο παιχνίδι ένα καταγραφικό ήχου για να παρακολουθεί τον πρώην σύζυγό της.

Όταν ο 29χρονος πρώην σύζυγός της παρέλαβε το ανήλικό παιδί τους, βάσει δικαστικής απόφασης που ρυθμίζει τα ζητήματα επικοινωνίας, πήγε στο σπίτι του και μεταξύ των προσωπικών αντικειμένων του παιδιού βρήκε το λούτρινο παιχνίδι, μέσα στο οποίο υπήρχε επιμελώς κρυμμένο και ενεργοποιημένο usb stick, το οποίο λειτουργούσε ως καταγραφικό ήχου.

Σύμφωνα με το newsit.gr, η 26χρονη συνελήφθη για παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας, μετά από καταγγελία του 29χρονου πρώην συζύγου της.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε χθες στο Τμήμα Ασφαλείας Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, και ακολούθησε η σύλληψη της 26χρονης με την αυτόφωρη διαδικασία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση