Πειραιάς: Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 18χρονου - Συνεχίζεται το θρίλερ με την αιτία θανάτου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 15:28 Πειραιάς: Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 18χρονου - Συνεχίζεται το θρίλερ με την αιτία θανάτου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος δεν φαίνεται να φέρει τραύματα ή κάποιο άλλο σημάδι που θα παρέπεμπε σε ξεκάθαρη αιτία θανάτου.

Συνεχίζεται το θρίλερ με την αιτία θανάτου του 18χρονου ο οποίος κατέρρευσε τη στιγμή που βρισκόταν έξω από νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του protothema.gr η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος δεν φαίνεται να φέρει τραύματα ή κάποιο άλλο σημάδι που θα παρέπεμπε σε ξεκάθαρη αιτία θανάτου. Ως εκ τούτου οι Αρχές βρίσκονται εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων οι οποίες, όπως εκτιμάται, πρόκειται να «ρίξουν» φως στους λόγους που οδήγησαν στην τραγωδία.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής (28/1), όταν, στις 04:40, το ΕΚΑΒ έλαβε κλήση να μεταβεί σε νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά. Εκεί βρήκε τον 18χρονο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Το ΕΚΑΒ μετέφερε τον 18χρονο στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ωστόσο λίγη ώρα αργότερα το νοσοκομείο ενημέρωσε τις αρχές πως ο νεαρός κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση