Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος πέντε ανηλίκων κοριτσιών για τον ξυλοδαρμό 15χρονης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 23:34 Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος πέντε ανηλίκων κοριτσιών για τον ξυλοδαρμό 15χρονης

Συνελήφθησαν πέντε ανήλικες για την υπόθεση ξυλοδαρμού 15χρονης στη Θεσσαλονίκη, καθώς και επτά από τους γονείς τους. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους.

Πέντε ανήλικα κορίτσια συνελήφθησαν για την επίθεση με θύμα 15χρονη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για σωματικές βλάβες, συνέργεια σε αυτές και παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθερες. Αναζητείται μια ακόμη ανήλικη, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί.

Επίσης, συνελήφθησαν επτά από τους γονείς των ανηλίκων. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Νωρίτερα, είχαν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία των πέντε ανήλικων κοριτσιών που φέρονταν να εμπλέκονται στην επίθεση που δέχθηκε η 15χρονη.

Η 15χρονη το βράδυ της Δευτέρας (29/01) πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας-Τριανδρίας, συνοδεία του πατέρα της, όπου υπέβαλαν μήνυση.

Το απόγευμα της Τρίτης (30/01) είδε το φως της δημοσιότητας βίντεο το οποίο φέρεται να τράβηξαν οι ανήλικες κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Αρχικά συνομιλεί με ένα κορίτσι που της επιτέθηκε, στη συνέχεια ένα δεύτερο κορίτσι τη φτύνει και ένα τρίτο τη χτυπά με γροθιά στο πρόσωπο.

Το κορίτσι πέφτει κάτω κρατώντας το μάτι της, ενώ μια τέταρτη κοπέλα καταγράφει την επίθεση σε βίντεο που έχουν επενδύσει με μουσικό κομμάτι.

πηγή: News247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση