Φυλή: Με άρμα της ΕΜΑΚ απεγκλωβίστηκαν τρία άτομα – Μεταφέρονται σε ασφαλές σημείο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 17:58 Φυλή: Με άρμα της ΕΜΑΚ απεγκλωβίστηκαν τρία άτομα – Μεταφέρονται σε ασφαλές σημείο

Οι τρεις άνθρωποι είχαν εγκλωβιστεί σε αυτοκίνητο από το βράδυ της Τρίτης – Είχαν αρνηθεί να φύγουν πεζοί λόγω τραυματισμού

Σε ασφαλές σημείο αναμένεται να μεταφερθούν τα τρία άτομα που είχαν εγκλωβιστεί με το αυτοκίνητο από το βράδυ της Τρίτης στην Κυρά Πάρνηθας.

Ο απεγκλωβισμός τους έγινε από άρμα της 1ης ΕΜΑΚ, που κατάφερε να προσεγγίσει τα τρία άτομα.

 

Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή ήταν δυσμενείς, υπήρχε χαμηλή νέφωση, περιορισμένη ορατότητα, ασθενής χιονόπτωση και άνεμοι περίπου 9 μποφόρ.
 

 
 

Ο δρόμος είναι κλειστός και υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας. Αρχικά τα τρία άτομα δεν είχαν δεχθεί να φύγουν πεζή λόγω τραυματισμού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση