Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 43χρονου παιδόφιλου που ήθελε να συνευρεθεί με 13χρονη, αλλά έπεσε στην παγίδα του πατέρα της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 21:08 Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 43χρονου παιδόφιλου που ήθελε να συνευρεθεί με 13χρονη, αλλά έπεσε στην παγίδα του πατέρα της

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ το βράδυ της Παρασκευής (2/2/24) τα στοιχεία του άνδρα που έπιασε η Αστυνομία on camera, για απόπειρα αποπλάνησης 13χρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 43χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους, μετά την απόπειρα αποπλάνησης της 13χρονης.

Δείτε εδώ τα στοιχεία του και τις φωτογραφίες του

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4178715 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο φερόμενος ως δράστης, «παγιδεύτηκε» από τον Αλέξανδρο Κοψιάλη και συνελήφθη on camera

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση