Αδιανόητο: Παππούς του μικρού κοριτσιού ο 78χρονος που συνελήφθη για το βιασμό του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024 17:20 Αδιανόητο: Παππούς του μικρού κοριτσιού ο 78χρονος που συνελήφθη για το βιασμό του

Σοκαριστική υπόθεση βιασμού στο Κερατσίνι με δράστη έναν 78χρονο ο οποίος βίαζε την 16χρονη σήμερα εγγονή του, από τα 9 της χρόνια εξετάζουν οι Αρχές.

Ο ηλικιωμένος βιαστής στο Κερατσίνι, από τα 71 του χρόνια, μέχρι τα 73 του εκτόνωνε στο παιδικό κορμί της εγγονής του τα αρρωστημένα του ένστικτα υποβάλλοντας το κοριτσάκι σε ένα μαρτύριο δίχως τέλος, στιγματίζοντας ανεπανόρθωτα την παιδική της ψυχή.

Πράξεις απεχθείς οι οποίες μάλιστα, ελάμβαναν χώρα στην οικογενειακή εστία του Κερατσινίου και ενώ βρισκόταν μέσα η μητέρα της μικρής και η γιαγιά της!

Η θλιβερή υπόθεση με θύμα τη μικρή μαθήτρια, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της Αστυνομίας:

"Σε ανεξακρίβωτες ημερομηνίες του χρονικού διαστήματος από τις αρχές του έτους 2017 έως τα τέλη του έτους 2019, ενεργώντας με πρόθεση, με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, με χρήση σωματικής βίας και κατανικώντας την αντίσταση του θύματος με τις υπέρτερες σωματικές δυνάμεις, εξανάγκαζες στην ανήλικη εγγονή σου σε ανοχή γενετήσιων πράξεων".

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση