Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα - 8 προσαγωγές

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 12:41 Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα - 8 προσαγωγές (φωτο intime)

Σε εξέλιξη είναι από το πρωί της Τρίτης 27/2 μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και σε σωφρονιστικά καταστήματα της επαρχίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον 8 άτομα έχουν προσαχθεί στη ΓΑΔΑ.

Οι προσαγωγές φέρεται να έχουν σχέση με την βομβιστική επίθεση που είχε σημειωθεί στις 25 Ιανουαρίου σε τράπεζα στα Πετράλωνα.

Η επίθεση στα Πετράλωνα

Το περιστατικό είχε σημειωθεί περίπου στις 03:30 της 25ης Ιανουαρίου στην οδό Τριών Ιεραρχών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες είχαν τοποθετήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο της τράπεζας. Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο υποκατάστημα καθώς και σε ένα Ι.Χ αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από το κτίριο. Την ευθύνη είχε αναλάβει η ομάδα «Σύμπραξη Εκδίκησης»

Πηγή: enikos.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση