Ιερέας μήνυσε συγχωριανό του επειδή... ήθελε να ψέλνει

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 13:42 Ιερέας μήνυσε συγχωριανό του επειδή... ήθελε να ψέλνει

Αναστάτωση προκλήθηκε σε χωριό της Αχαΐας ανάμεσα στον ιερέα και έναν κάτοικο, επειδή ο τελευταίος ήθελε να ψέλνει.

Επεισόδιο έλαβε χώρα σε χωριό της Αχαΐας με την αστυνομία να μεταβαίνει στο νεκροταφείο για να ηρεμήσει τα πνεύματα. Σύμφωνα με το flamis.gr, ο ιερέας του χωριού ήθελε να υποβάλει μήνυση σε συγχωριανό του ο οποίος ζητούσε να ψέλνει, χωρίς να είναι ο ψάλτης του Ναού.

Το επεισόδιο είχε ξεκινήσει πριν μερικές ημέρες όταν ο ιερέας είχε ενημερώσει τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο για την κατάσταση που επικρατούσε και τότε ο Σεβασμιώτατος είχε δώσει εντολή να απαγορευτεί στον συγκεκριμένο άνδρα να ψάλλει. Τότε ο «ψάλτης» έκανε μήνυση στον ιερέα.

Η «κόντρα» τους είχε και δεύτερο γύρο, όταν ο ιερέας, ο οποίος δεν μπορούσε να διαχειριστεί την κατάσταση, κάλεσε την αστυνομία και στη συνέχεια έκανε μήνυση στον συγχωριανό του.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του χωριού, ο «ψάλτης» δημιουργούσε διαρκώς προβλήματα, ενώ φέρεται να είχε ψάλλει μεθυσμένος σε κηδεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση