Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 52χρονος που μαχαίρωσε μάγειρα σε ουζερί για μια μερίδα κοντοσούβλι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 17:33 Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 52χρονος που μαχαίρωσε μάγειρα σε ουζερί για μια μερίδα κοντοσούβλι

Παραδόθηκε στις ο 52χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε στην κοιλιά έναν 65χρονο μάγειρα σε ουζερί στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης με αφορμή ένα… κοντοσούβλι.

Το περιστατικό συνέβη στις αρχές του Μαρτίου ύστερα από μεταξύ τους διαπληκτισμό σε ουζερί της Θεσσαλονίκης, με αφορμή μία μερίδα κοντοσούβλι για την οποία ο κατηγορούμενος – θαμώνας του μαγαζιού διατύπωσε παράπονα.

Εις βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, ο 52χρονος μετέβη το μεσημέρι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση των δικαστικών αρχών.

Κατόπιν συνελήφθη και κρατείται για να οδηγηθεί αύριο στην ανακρίτρια ενώπιον της οποίας θα απολογηθεί.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση