Μητσοτάκης σε δημοσιογράφους: Αν δεχθούμε πρόσκληση από ΗΠΑ θα ανταποκριθούμε, δεν έχουμε ημερομηνία ακόμη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 22:33 Μητσοτάκης σε δημοσιογράφους: Αν δεχθούμε πρόσκληση από ΗΠΑ θα ανταποκριθούμε, δεν έχουμε ημερομηνία ακόμη

Δεν επιβεβαίωσε την ακριβή ημερομηνία μετάβασής του στις ΗΠΑ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους, στο περιθώριο της εκδηλωσης για το ΤΕΚΑ, ο κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε σχετικά με την πληροφορία που έδωσε ο αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης ότι θα επισκεφθεί αρχές Απριλίου την Ουάσιγκτον.

Ο πρωθυπουργός δεν επιβεβαίωσε τις ημερομηνίες, προσθέτοντας ότι μόνο για διμερή συνάντηση θα πήγαινε στην Ουάσιγκτον.

Σε ερώτηση εάν επηρεάζει το ταξίδι του, το γεγονός ότι στις ΗΠΑ έχουν προεδρικές εκλογές τον Νοέμβριο, απάντησε: «Καθόλου, αν δεχτούμε πρόσκληση θα ανταποκριθούμε».

Για να προσθέσει χαμογελώντας: «Αλλά το σίγουρο είναι ότι θα είμαι εδω για το συνέδριο της ΝΔ». Σημειώνεται ότι το συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος θα γίνει 5-7 Απριλίου.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση