Μητσοτάκης από Μοσχάτο: Η προσοχή μας είναι στραμμένη πρώτα και πάνω από όλα στα προβλήματα της κοινωνίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 13:13 Μητσοτάκης από Μοσχάτο: Η προσοχή μας είναι στραμμένη πρώτα και πάνω από όλα στα προβλήματα της κοινωνίας

Είκοσι λεπτά μετά τις 12:00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο Μοσχάτο και συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες.

Σε ένα κουρείο του πρότειναν να τον κουρέψουν, ωστόσο ο πρωθυπουργός αρνήθηκε ευγενικά λέγοντας, «δεν συνηθίζω να κουρεύομαι με κάμερες», αφήνοντας ένα σαφέστατο υπονοούμενο για τον Στέφανο Κασσελάκη και το κούρεμά του πριν παρουσιαστεί στο στρατό.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός πήγε στην κεντρική πλατεία και μίλησε στους πολίτες τονίζοντας την κρισιμότητα των Ευρωεκλογών και ζήτησε ένα ισχυρό ποσοστό από τους πολίτες. Παράλληλα αναφερόμενος στη συζήτηση στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως «λογοδοτούμε στον ελληνικό λαό. Δεν θα συγκυβερνήσουμε με κανέναν.
Η συζήτηση στη Βουλή ήταν αποκαλυπτική για το πώς τα κόμματα της αντιπολίτευσης εργαλειοποιούν μια τραγωδία και αναμοχλεύουν τα ίδια και τα ίδια».

Τα βασικά σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού στο Μοσχάτο

Ενας δήμος που πολύ αγαπώ και τον οποίο επιλέξαμε για την έδρα της ΝΔ. Γυρίσαμε στο σπίτι μας σήμερα. Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τη μαζική σας παρουσία σήμερα στην πλατεία στο Μοσχάτο. Σας ευχαριστώ για τους αγώνες που δώσατε για τη ΝΔ εσείς ήσασταν οι μπροστάρηδες για τη διπλή νι΄κη στις εθνικές εκλογές και θα είστε και εσείς στη νίκη των ευρωεκλογών.

Σε μία εβδομάδα θα έχουμε το επετειακό συνέδριο να γιορτάσουμε τα 50 χρόνοα από την ίδρυση της ΝΔ από τον Κ.Καραμανλή.Η παράταξη που αποκατέστησε τη δημοκρατία που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη, την κράτησε στην Ευρώπη και σήμερα κάνει την Ελλάδα μία πραγματικά ευρωπαϊκή χώρα.

Σε ένα περιβάλλον γεωπολιτικής αστάθειας το σκάφος της πατρίδας μα να παραμένει σταθερό και ασφαλές και αυτό μπορεί να το εγγυηθεί μόνο η ΝΔ.
Αυτό είχατε την ευκαιρία να το διαπιστώσετε στην πρόταση δυσπιστίας στη συζήτηση ήταν πολύ αποκαλυπτική για το πως εργαλειοποιούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης μία τραγωδία για κομματικά οφέλη.

Η προσοχή της παράταξής μας είναι στραμμένη πρώτα και πάνω από όλα στα προβλήματα της κοινωνίας τον Ιούνιο του 2023 μας εξουσιοδοτήσαμε να συνεχίζουμε να προχωρούμε να κάνουμε την Ελλάδα μία ευρωπαϊκή χώρα κανονική. Ασυμβίβαστα θα προχωρήσουμε. Εγώ και η ΝΔ λογοδοτούμε μόνο στον ελληνικό λαό σε κανέναν άλλο.

Κάθε μέρα υλοποιούμε το κυβερνητικό μας πρόγραμμα με συνέπεια. Χθες αποφασίστηκε να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός κατά 50 ευρώ στα 830. Οταν ήρθαμε στα πράγματα ήταν 670.

Προχωράμε με τις μεταρρυθμίσεις στη Παιδεία και την Υγεία. Αξίζει να θυμηθούμε ότι 36 δισ ευρώ έφερε πίσω στη χώρα αυτή η κυβέρνηση και τα χρήματα ατά τώτρα πέφτουν στην οικονομία.

Σημαντικές οι ευρωεκλογές γιατί όσο πιο δυνατή ηγ ΝΔ και εγώ θα πάω στις Βρυξέλλες για να διεκδικήσω περισσότερα, για να μπορέσουμε να προστατεύσουμε τα σύνορα όπως κάνουμε τόσα χρόνια. Εχει μεγάλη σημασία η παράταξη μας να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή για να στείλουμε ισχυρή τη ΝΔ στην Ευρώπη και ισχυρή νομιμοποίηση απέναντι σε όσους ενδιαφέρονται μόνο για το πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη, γιατί εσείς με ψηφίσατε δεν με διόρισε κάποιος.

Να αντιμετωπίσουμε τις Ευρωεκλογές με σημασία γιατί είναι πολύ σημαντικές

Οσοι διαγκωνίζονται για το πιο θα είναι δεύτερος δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Αυτό είναι το μήνυμα για την κάλπη των ευρωεκλογών Μετά το Πάσχα θα γυρίσω την Ελλάδα θα μιλήσω με ειλικρίνεια θα αναγνωρίσω τα όποια λάθη έχουν γίνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση