Έκρηξη ενδοοικογενειακής βίας: Γυναίκα πήδηξε από το παράθυρο για να γλιτώσει το ξύλο – Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 09:56 Έκρηξη ενδοοικογενειακής βίας: Γυναίκα πήδηξε από το παράθυρο για να γλιτώσει το ξύλο – Δείτε βίντεο

Το περιστατικό έγινε στην Πάτρα, με την αστυνομία να συλλαμβάνει τον δράστη, ο οποίος συνελήφθη και στη συνέχεια ξαναπήγε στο σπίτι της - Η αστυνομία κλήθηκε να διαχειριστεί επτά περιστατικά μέσα σε 24ωρο

«Φως» σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας αρχίζει να πέφτει μετά τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής από τον πρώην σύντροφό της, στους Αγίους Αναργύρους. Η αστυνομία την Παρασκευή (5.4.2024) κλήθηκε να αντιμετωπίσει επτά περιστατικά.

Ιδιαίτερα σοβαρό είναι το συμβάν που σημειώθηκε στην Πάτρα, στην οδό Ασημάκη Φωτήλα, όταν στις 4:15 τα ξημερώματα, ένας 42χρονος άρχισε να χτυπά τη 47χρονη σύντροφό του. Η γυναίκα, όπως αναφέρει το flamis.gr, έβαλε τις φωνές. Φίλη της γυναίκας που διαμένει σε διαμέρισμα ημιορόφου έφτασε στο σημείο.

Η γυναίκα για να ξεφύγει πήδηξε από το παράθυρο του ημιορόφου που διέμενε στο πεζοδρόμιο, χωρίς να φορά καν τα παπούτσια της.

Στο σημείο έφθασαν περιπολικά και οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον δράστη ο οποίος πρόλαβε και έφυγε. Συνελήφθη όμως λίγες ώρες αργότερα στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Αρχικά αφέθηκε ελεύθερος και στις 3 το απόγευμα ξαναπήγε στο σπίτι και άρχισε να της ζητάει χρήματα, που όπως είπε στη γυναίκα, είχε ξοδέψει στο σούπερ μάρκετ.

Επί τόπου έφθασαν πάλι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι τον συνέλαβαν, ενώ στο τμήμα πήγε και η γυναίκα για να καταθέσει.

Περιστατικά σε Χαλκίδα, Λαμία και Πύργο

Δύο περιστατικά που εμπίπτουν στον νόμο περί ενδοοικογενειακής βίας έγιναν σε Χαλκίδα, Λαμία και Πύργο.

Ειδικότερα, στις 12:30 της Χαλκίδας, μία γυναίκα 67 ετών έκανε μήνυση σε βάρος του 25χρονου πρώην συντρόφου της εγγονής της, ο οποίος και την απείλησε τηλεφωνικά.

Στη Λαμία, μια γυναίκα 34 ετών έκανε μήνυση στον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος, όπως κατήγγειλε, την κλώτσησε στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός της, ενώ ταυτόχρονα την απειλούσε και την εξύβριζε. Ο δράστης αναζητείται.

Στον Πύργο, μία 33χρονη έκανε μήνυση στον σύζυγό της, υποστηρίζοντας ότι την έβρισε και την κλώτσησε. Η ίδια δήλωσε ότι θα μείνει προσωρινά στη θεία της στο Κατάκολο. Ο άντρας αναζητείται να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Τρεις συλλήψεις σε Λακωνία, Αμαλιάδα και Πάτρα

Οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε συλλήψεις. Αστυνομικοί του Α.Τ. Ευρώτα στη Λακωνία συνελήφθη μία 34χρονη, μετά από καταγγελία του πρώην συζύγου της, ο οποίος υποστήριξε ότι προσπάθησε να χτυπήσει την 6χρονη κόρη τους. Τελικώς δεν το έπραξε, καθώς πρόλαβε να παρέμβει.
 

 

Στην Αμαλιάδα, οι αστυνομικοί του ΑΤ. Ήλιδας προχώρησαν στη σύλληψη ενός 30χρονου, κατοίκου Σιμόπουλου Αμαλιάδας, γιατί την προηγούμενη ημέρα το απόγευμα προκάλεσε σωματικές βλάβες στη σύντροφό του, ενώ παράλληλα έβρισε και την αδερφή της.

Τέλος στην Πάτρα συνελήφθη ένας 41χρονος, καθώς στις 22:45 της Πέμπτης φέρεται ότι απείλησε φραστικά και άσκησε βία στη σύζυγό του, τραβώντας την από το χέρι, μέσα σε κατάστημα ΟΠΑΠ PLAY στην οδό Σισίνη.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση