Πασαλιμάνι: Στον ανακριτή το Σάββατο ο εργολάβος του κτιρίου που κατέρρευσε

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 19:18 Πασαλιμάνι: Στον ανακριτή το Σάββατο ο εργολάβος του κτιρίου που κατέρρευσε

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά κρατείται ο εργολάβος του κτιρίου που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι το πρωί της Τρίτης (16.4.24), με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 31χρονος αστυνομικός. 

Ο εργολάβος του κτιρίου επί της οδού Νεωρίων στο Πασαλιμάνι με απόφαση εισαγγελέα εξακολουθεί να κρατείται και θα οδηγηθεί στον ανακριτή το Σάββατο. Οι οκτώ εργάτες, που συνελήφθησαν από την Αστυνομία μαζί με τον εργολάβο, αφέθηκαν ελεύθεροι από τον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε προκαταρκτική εξέταση έτσι ώστε να αποφασίσει τι διώξεις θα ασκηθούν.

Ο εργολάβος κατηγορείται για παραβίαση του άρθρου 286 που αφορά παραβίαση των κανόνων οικοδόμησης και του γενικού οικοδομικού κανονισμού. Οι υπόλοιποι οκτώ συνελήφθησαν με την κατηγορία της παραβίασης του οικοδομικού κανονισμού.
Πηγή: newsit.gr
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση