Θάνατος βρέφους στην Κω: «Έφαγε βραστή πατάτα και πνίγηκε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 11:46 Θάνατος βρέφους στην Κω: «Έφαγε βραστή πατάτα και πνίγηκε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός βρέφους, μόλις ενός έτους στην Κω, το οποίο πνίγηκε από την τροφή του.

Στην επιφάνεια έρχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του βρέφους στην Κω. Όπως όλα δείχνουν το κοριτσάκι ενός έτους, φέρεται να πνίγηκε από βραστή πατάτα.

«Η μητέρα του είπε ότι το τάισε βραστές πατάτες» αποκάλυψε στο Star, η δημοσιογράφος της εφημερίδας ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ, Χαρίκλεια Χριστόφη.

«Θυμάμαι που ρώτησα: “Τι έγινε;” και μου είπε η μητέρα “Το παιδί κοιμόταν, το πήρα αγκαλιά…” Τη ρώτησα: “Γιατί έκανε εμετό;” και είπε: “Έφαγε πατάτες βραστές…” Αυτό ακριβώς βγήκε από το στόμα της”», περιέγραψε.

«Με τη μάνα καθόμουν μαζί, ήταν σοκαρισμένη. Έλεγε ότι το παιδί είναι νεκρό. Της έλεγα: “Γιατί κορίτσι μου πιστεύεις ότι είναι νεκρό; Θα το πουν οι γιατροί…” “Όχι” λέει, “το παιδί μου είναι νεκρό”. Αυτή την εντύπωση είχε κι αυτό έλεγε από την πρώτη στιγμή που ήμουν δίπλα της. Το γιατί δεν το γνωρίζω», πρόσθεσε.

Τόσο η μητέρα του βρέφους, που είναι έγκυος, όσο και ο πατέρας του, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τμήμα. Τη Δευτέρα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεση ανηλίκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση