Θεσσαλονίκη: Θύμα οπαδικής επίθεσης έπεσε ντελιβεράς - Τον είχαν απειλήσει στα social media

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Μαΐου 2024 11:28 Θεσσαλονίκη: Θύμα οπαδικής επίθεσης έπεσε ντελιβεράς - Τον είχαν απειλήσει στα social media

Θύμα επίθεσης, με οπαδικά κίνητρα, έπεσε το απόγευμα της Πέμπτης ένας 22χρονος διανομέας με καταγωγή από την Αλβανία, στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλα φορώντας κράνη και μπλούζες με διακριτικά αθλητικού συλλόγου της πόλης, προσέγγισαν τον παθόντα και αφού τον ακινητοποίησαν, τον εξύβρισαν, τον απείλησαν λεκτικά αλλά και με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ στη συνέχεια τον χτύπησαν. Επιπρόσθετα, προέκυψε ότι, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δέχθηκε απειλητικά μηνύματα με αθλητικό υπόβαθρο

. Κάτοχος του προφίλ από το οποίο απεστάλησαν, διαπιστώθηκε ότι είναι ο προαναφερόμενος 20χρονος άντρας, ο οποίος συμμετείχε και στην επίθεση, οπότε συνελήφθη.

Την ίδια ώρα η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων δραστών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και τα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, είναι για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και της παράβασης της νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση